Με παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχου Χρ. Κισκήρα δόθηκε στην κυκλοφορία στις αρχές Σεπτεμβρίου η Γέφυρα Ραφήνας

Μετά από επίμονες και διαρκείς προσπάθειες επιλύθηκε ένα χρόνια και σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Ανατολική Αττική.

Πρόκειται για την επανακατασκευή της γέφυρας επί της οδού Αρίωνος στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, που μετά τη θεομηνία του 2009, υπέστη μεγάλες βλάβες με αποτέλεσμα τον κίνδυνο κατάρρευσης και τη διακοπή της κυκλοφορίας στην συγκεκριμένη οδό για μήνες.

Η επισκευή της γέφυρας αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των εξυπηρετούμενων κατοίκων που παρέμενε άλυτο μέχρι πρότινος.  Αναγνωρίζοντας άμεσα τη σοβαρότητα και τη σημασία του προβλήματος, η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Χρυσάνθη Κισκήρα έθεσε την επίλυση του ως άμεση προτεραιότητα και με συντονισμένες ενέργειες της σε συνεργασία με τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ανατ. Αττικής, έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες.

Έτσι, η Περιφέρεια Αττικής, δια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και με την αμέριστη  στήριξη και συνδρομή της Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Κισκήρα, με άμεσες διαδικασίες κατόπιν δημοπράτησης και εντός 2 μηνών, κατασκεύασε μια νέα και σύγχρονη γέφυρα, αρίστων προδιαγραφών, που συνολικά κόστισε 151.000,00€.

Από τις αρχές Σεπτέμβρη δόθηκε στην κυκλοφορία η υπόψη γέφυρα και έτσι επιλύθηκε το χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής που πλέον δε θα ταλαιπωρούνται ούτε και με τις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 guests και κανένα μέλος