Τα μέλη της Σ.Ε. και οι δημοτικοί σύμβουλοι ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας κ. Γεώργιο Σπέλλα  για την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά που επέδειξε σε συνεδρίαση...


Τα μέλη της Σ.Ε. και οι δημοτικοί σύμβουλοι ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας κ. Γεώργιο Σπέλλα, θέσει θεματοφύλακα της δημοκρατικής λειτουργίας του Δ.Σ., για την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά που επέδειξε στη συνεδρίαση της 14/7/2011 έναντι του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας κ. Αντώνη Ντούνη.

Η συμπεριφορά του αυτή ΕΞΑΝΑΓKΑΣΕ τη Δημοτική ομάδα της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σπέλλας, μη τηρώντας τον κανονισμό, δεν επέτρεψε, ως όφειλε, στον κ. Α. Ντούνη να ολοκληρώσει την υποστήριξη της προσωπικής του ένστασης για την μη δημιουργία της Ιππικής Ακαδημίας στη θέση Κρέρεζι (Β Ζώνη Υμηττού) που εκδικαζόταν στη συνεδρίαση αυτή.

 

Ο κ. Ντούνης, έχοντας το δημοκρατικό δικαίωμα ως ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ να υποστηρίξει την ένστασή του, ΦΙΜΩΘΗΚΕ από τον κ. Σπέλλα μη δίνοντας του έτσι το δικαίωμα να απαντήσει στα ψευδή και ατεκμηρίωτα επιχειρήματα του Δημάρχου, ο οποίος ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕ υπέρ της κατασκευής της Ιππικής Ακαδημίας, αγνοώντας όμως το περί δικαίου αίσθημα έναντι των θιγόμενων συμπολιτών μας.

Η στάση αυτή του Δημάρχου δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το τι μπορεί να υποκρύπτει.

 

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η «Αναγέννηση» δεν θα ήταν αντίθετη με τη δημιουργία της Ιππικής Ακαδημίας, που προβλέπει εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών, που θα μπορούσε να εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε συμπολίτες μας και θα συνέβαλε στην οικονομική ανάπτυξη και την προβολή του Δήμου μας.

Είμαστε όμως αντίθετοι επειδή :

  1. 1.η κατασκευή των εγκαταστάσεων μεθοδεύεται κατά παρέκκλιση των διατάξεων του προϊσχύοντος Π.Δ. 544/78. Η πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής της περιόδου 2009/2010 σύμφωνα και με ομόφωνες αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου ήταν να διατηρηθούν οι ισχύουσες χρήσεις γης και όροι δόμησης και στο υπό έγκριση Π.Δ. και να διασφαλίζονται συνθήκες ισονομίας για όλους τους ιδιοκτήτες.
  2. 2.προσβάλλεται το περί δικαίου αίσθημα. Με βάση το πρόσφατο Π.Δ. 187Δ/ΦΕΚ 16-6-2011 για τη Ζώνη Β προστασίας του Υμηττού επιτρέπεται στους συμπολίτες μας σε ιδιοκτησίες 20 στρεμμάτων η ανέγερση ΜΟΝΟ βοηθητικών κτισμάτων 30 τ.μ. όσον αφορά αθλητικές εγκαταστάσεις. Θεωρούμε ΑΔΙΚΟ την ίδια στιγμή να δίνεται με ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ τρόπο η δυνατότητα στην συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα να οικοδομήσει εγκαταστάσεις 14.500 τ.μ. ύψους 16 μέτρων, προβλεπόμενο ύψος 5όροφης πολυκατοικίας!

 

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

«Η στάση του Δημάρχου είναι στάση ευθύνης και υπεράσπισης όλων όσων θίγονται, των πολιτών και του Δήμου Κρωπίας, από παράλογες κρατικές αποφάσεις και πολιτικές. Τα ερωτηματικά και τα υπονοούμενα που πάντα συνηθίζουν να θέτουν οι συντάκτες της Σ.Ε υποκρύπτουν μια «αρρωστημένη φαντασίωση» που δεν έχουν ποτέ το θάρρος να τη διατυπώσουν δημόσια. Η στρατηγική της «ρετσινιάς» δεν περνάει πλέον. Οι πολίτες αυτού του βασανισμένου τόπου που λέγεται Ελλάδα, μέρος του οποίου είναι και το Κορωπί, θέλουν από τους άμεσους εκπροσώπους, τουλάχιστον σοβαρότητα και ορθή κρίση».


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 128 guests και κανένα μέλος