Έτοιμος προς εξέταση από το ΥΠΕΚΑ ο Φάκελος Πολεοδομικής Μελέτης της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.

Με συντονισμένες ενέργειες Δήμου και Τεχνικής Υπηρεσίας συντάχθηκαν εκ νέου και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου, η μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας, η μελέτη οριοθέτησης του ρέματος Χαλκίδος κατά το τμήμα του ιδίου ρέματος που διατρέχει την Ανθούσα καθώς και η μελέτη του ιδίου ρέματος που διατρέχει τα 250m. εντός διοικητικών ορίων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης στην εκτός Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου περιοχή.

Τόσο η μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας όσο και αυτή της οριοθέτησης του ρέματος Χαλκίδος έχουν θεωρηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και συμπλήρωσαν τον ελλιπή φάκελο της πολεοδομικής μελέτης της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας. Έτσι ο φάκελος είναι πλέον ολοκληρωμένος και έτοιμος να εξετασθεί από το ΣΧΟΠ του ΥΠΕΚΑ.

Σημειώνεται ότι οι πιο πάνω μελέτες είχαν υποβληθεί από το 2009, αλλά είχαν κριθεί ατελείς και ως εκ τούτου η ολοκλήρωση και η επανυποβολή τους ήταν απαραίτητη και επιβεβλημένη· η δε έγκριση και θεώρηση τους ήταν αναγκαία για την πληρότητα και εξέταση του φακέλου και την εντεύθεν δυνατότητα εξέτασής του από το ΣΧΟΠ του ΥΠΕΚΑ.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος