Το ΕΒΕΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, που είναι εγκατεστημένες στην Ανατολική Αττική, έχει ιδρύσει και λειτουργεί το Περιφερειακό Γραφεία του ΕΒΕΑ στο Κορωπί...

Να διεκπεραιώνουν όλες τις υποθέσεις τους σε σύντομο χρόνο και χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης στο κέντρο της Αθήνας, έχουν οι 6428 επιχειρήσεις –μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που έχουν την έδρα τους στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής .

 

Το ΕΒΕΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του, που είναι εγκατεστημένες στην Ανατολική Αττική, έχει ιδρύσει και λειτουργεί το Περιφερειακό Γραφεία του ΕΒΕΑ στο Κορωπί, στη διεύθυνση Νικ. Ντούνη 7, Τ.Κ. 194 00, (Τηλ. 210 6621131-2, Fax. 210 6621133, e.mail: ebea-kor@acci.gr), στο μέσο της απόστασης μεταξύ του λιμένος Λαυρίου και της Αγίας Παρασκευής, πάνω στον άξονα της Αττικής Οδού και της Λεωφόρου  Κορωπίου – Βάρης, που εξυπηρετείται από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αμιγώς βιομηχανικών επιχειρήσεων

 

Το  Περιφερειακό Γραφείο του ΕΒΕΑ στο Κορωπί, έχει στελεχωθεί με το αναγκαίο προσωπικό και διαθέτει όλο τον εξοπλισμό ώστε να διεκπεραιώνονται άμεσα και έγκαιρα όλα τα αιτήματα των επιχειρήσεων μελών του.

 

Ενδεικτικά, ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Περιφερειακό Γραφείο του ΕΒΕΑ στο Κορωπί, είναι: εγγραφή μελών, είσπραξη συνδρομών & έκδοση πιστοποιητικών, έκδοση βεβαιώσεων για χρήση επωνυμιών και τίτλων (ίδρυση επιχειρήσεων), έκδοση βεβαιώσεων ταμειακής ενημερότητας για θεώρηση βιβλίων και στοιχείων στις Δ.Ο.Υ., έκδοση πιστοποιητικών καταγωγής προϊόντων και καρνέ ΑΤΑ, καθώς και διεκπεραίωση άλλων υπηρεσιών που θα ζητηθούν από τους ενδιαφερομένους.

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συνεχίζει με υπευθυνότητα το σημαντικό του έργο και υλοποιεί τις δεσμεύσεις του, με μοναδικό γνώμονα την περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων του αλλά και την αμεσότερη επαφή των υπηρεσιών του με τα μέλη του προς όφελος πάντα του επιχειρηματικού κόσμου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 guests και κανένα μέλος