Ζήτημα δημιουργήθηκε στην είσοδο της πλαζ Βάρκιζας μεταξύ υπαλλήλου και λουόμενων κατοίκων της Βάρης.

Χρησιμοποιώντας την κάρτα του δημότη, θέλησαν να μπουν στην πλαζ για το καθημερινό τους κολύμπι, όμως η υπάλληλος στην είσοδο της πλαζ τους σταμάτησε κατηγορώντας τους για πλαστογραφία.

Τους πήρε τις κάρτες και αρνιόταν να τους επιτρέψει την είσοδο και να τους επιστρέψει τις κάρτες.

yabanakiΟ δημότης προσπαθώντας να αποδείξει την αυθεντικότητά τους προσκόμισε τις αποδείξεις αγοράς τους. (Πληροφοριακά να πούμε ότι τις κάρτες δημότη τις προμηθεύεσαι από τον Δήμο. Για την είσοδό σου όμως στην πλαζ, αγοράζεις καρτέλα από την εταιρεία που την διαχειρίζεται, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλο το καλοκαίρι).

Παρ’ όλες τις αποδείξεις η υπάλληλος επέμενε στην άποψή της συνεχίζοντας να του κρατά τις κάρτες. Αγανακτισμένος τότε ο δημότης, απ’ την αγενή συμπεριφορά της υπαλλήλου και απ’ τον διασυρμό που του έγινε γιατί εν το μεταξύ είχε μαζευτεί πολύς κόσμος γύρω-γύρω, κάλεσε την αστυνομία για να επιλυφθεί του θέματος.

Το θέμα έληξε μετά από τη συγνώμη της υπαλλήλου.

Η οργή του δημότη όμως έμεινε, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συγγενής δημοτικής συμβούλου του Τοπικού Συμβουλίου Βάρης.

Αυτό που εμείς παρατηρήσαμε, είναι ότι πίσω απ’ όλο αυτό το γεγονός κρύβεται η υποψία των υπαλλήλων της πλαζ για διακίνηση πλαστών καρτών.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Τετ Αυγ 05 @21:00 - 09:00PM
"Πέρσες"
Πεμ Αυγ 06 @20:00 - 08:00PM
Αντιγόνη
Σαβ Αυγ 15 @21:00 -
Χορευτικά σόλι

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 επισκέπτες και κανένα μέλος