Το παράσημο του ανώτερου ταξιάρχου του Τάγματος των Παραβαλανέων Σάββα του Ηγιασμένου συνοδευόμενο από Σταυρό μετ' Αστέρος, απένειμε η Αυτού Θεοτάτη μακαριότης...
  
Τιμήθηκε για τις ιεραποστολικές περιοδείες του
Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος

Το παράσημο του ανώτερου ταξιάρχου του Τάγματος των Παραβαλανέων Σάββα του Ηγιασμένου συνοδευόμενο από Σταυρό μετ' Αστέρος, απένειμε η Αυτού Θεοτάτη μακαριότης, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος, στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε επί σειρά ετών στην Αφρικανική Ηπειρο, κατά τις 48 ιεραποστολικές περιοδείες του.

Το Παράσημο και τον αναμνηστικό Πάπυρο, επέδωσε, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου, ο Σεβασμιώτατος Γέρων Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Παύλος, σε σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπολέως Γλυφάδας, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, παρόντων κληρικών και λαϊκών συνεργατών.

Κατά την επίδοση της τιμητικής διακρίσεως, ο Σεβ. Γέρων Μέμφιδος κ. Παύλος, μετέφερε την ευγνωμοσύνη και την ευαρέσκεια του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου και γενικά της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, για το εν γένει ιεραποστολικό έργο του, στους Αφρικανούς.

Όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου της ιεράς μητρόπολης, η διάκριση αυτή απονέμεται από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας για πρώτη φορά.

Αυτό περιποιεί τιμή για τις ενορίες που εκπροσωπεί ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, που είναι η Γλυφάδα,  το Ελληνικό, η Βούλα, η Βουλιαγμένης & η Βάρη

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 177 guests και κανένα μέλος