Αγαπητοί δημότες,
 
      Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που περνάει η πατρίδα μας δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τις περιουσίες μας απροστάτευτες και τα δημόσια δάση ή τις δασικές εκτάσεις στην τύχη τους.
 
      Κάνουμε έκκληση να ανταποκριθείτε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία με έναν απλό και αυτονόητο τρόπο : να προχωρήσετε στην αποψίλωση των οικοπέδων σας από τα ξερά χόρτα και την απομάκρυνση άλλων εύφλεκτων υλικών, που τυχόν βρίσκονται μέσα σε αυτά προς αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς. Επιπλέον, τα κοινόχρηστα τμήματα ( πεζοδρόμια κα) θα μπορούσατε να τα αποψιλώσετε βοηθώντας το Δήμο μας, βοηθώντας την πόλη μας.
  Αγαπητοί συνδημότες,
     Ζητάμε την ευαισθητοποίησή σας,  δεδομένου ότι το προσωπικό του Δήμου δεν επαρκεί. Δεν έχουν εγκριθεί νέες θέσεις συμβασιούχων και δεν έχουν ακόμα χορηγηθεί στον Δήμο μας τα ποσά της πολιτικής προστασίας.    
    Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι ακόμα και κρατικές αρχές δήλωσαν αδυναμία να ανταποκριθούν στην υποχρέωσή τους να αποψιλώσουν και να καθαρίσουν  δρόμους της αρμοδιότητάς τους. 
       Γι΄αυτό ευελπιστούμε στη πατριωτική, κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία σας. Ας ενώσουμε σ’ αυτό το δύσκολο καλοκαίρι τις δυνάμεις μας για το αυτονόητο : την προστασία τόσο της ατομικής όσο και της συλλογικής μας ιδιοκτησίας.
     Τέλος, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας και η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Κρωπίας σας καλεί, να ενταχθείτε στο σύστημα δασοπροστασίας  Υμηττού καθώς και των άλλων δασικών περιοχών του Κορωπίου, πάντα υπό τις διαταγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 800 11 34 600 ( από 9πμ έως 15μμ).
 
Ο Δήμαρχος Κρωπίας
Δημήτριος Κιούσης

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος