Ορκίστηκε η Νέα Δημοτική αρχή του 3Δημου Βούλα - Βάρη - Βουλιαγμένη, την Δευτέρα 27/12 το πρωί παρουσία πλήθους κόσμου που είχε γεμίσει την αίθουσα “Ιωνία”.

Ολοι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι παρόντες, εκτός του Άγγελου Αποστολάτου που έλειπε στο εξωτερικό.

Ορκίστηκαν πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στους νόμους του Συντάγματος και να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους. (Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κ. Πασακυριάκος ορκίστηκε στο λόγο της τιμής του).

Ο νέος Δήμαρχος Γρηγόρης Κασιδόκωστας, ευχήθηκε καλή τύχη(;) σε όλους και δήλωσε πως απόkasidokostas-orkomosia1 αύριο αρχίζει κιόλας η δουλειά, ενώ υπήρχε από όλους κλίμα ενότητας και συνεργασίας.

 

Το λόγο πήρε αμέσως μετά, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξουν την δημιουργία του νέου Δήμου και θα προσπαθήσουν για όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη αντιπολίτευση. Ενώ επισήμανε ότι θα περιμένουν όλοι να δουν την Βάρη και τη Βούλα να μεταμορφώνονται σε Βουλιαγμένη, όπως είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο Γρ. Κασιδόκωστας.

 orkomosia-konstantelos

Αμέσως μετά μίλησε ο Αντρέας Κάσδαγλης και ο Παναγιώτης Καπετανέας, ευχόμενοι χρόνια πολλά σε όλους και καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή.

Την στήριξη της νέας δημοτικής αρχής σ' αυτήν την νέα κουτσουρεμένη θητεία - όπως την ονόμασε - (3 χρόνια και 6 μήνες) επικαλέστηκε και ο Δημ. Αναστασίου.

Τέλος, ο Γεώργιος Μάντεσης, παρέδωσε τα ηνία του Δήμου και παρακάλεσε όλους, να κάνουν υπομονή με το νέο σύστημα του “Καλλικράτη”, αφού όπως είπε ούτε το ίδιο το Υπουργείο δεν ξέρει τί συμβαίνει και δήλωσε κι εκείνος με τη σειρά του ότι όλοι θα είναι κοντά στον νέο Δήμαρχο Γρ. Κασιδόκωστα.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 581 guests και κανένα μέλος