Ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων συμβούλων του νέου Δήμου Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου το απόγευμα, με τη συμμετοχή όλου του πολιτικού κόσμου της περιοχής και πλήθους κόσμου.

orkomosia-saronikos-1Δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά, γιατί είναι βέβαιο ότι κάποιος θα ξεχαστεί σ’ αυτό το ασφυκτικό κλίμα. Πάντως οι περισσότεροι βουλευτές της Περιφέρειας βρίσκονταν εκεί. Και στη συνέχεια έτρεξαν στην κυριολεξία να προλάβουν την ορκωμοσία στο Δήμο Μαρκοπούλου.

Η αίθουσα του αμφιθέατρου ασφυκτικά γεμάτη, αλλά και οι ημιυπαίθριοι χώροι του Δημαρχείου. Είχε όμως φροντίσει ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου και έτσι με τις γιγαντοοθόνες που είχε τοποθετήσει μπόρεσαν και παρακολούθησαν όλοι την τελετή.

Κι εδώ χοροστάτησε της τελετής ο Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος μάλιστα έβγαλε και ένα μικρό λογύδριο, “οδηγίες για χρηστή δημοτική θητεία” με οδηγό την εντιμότητα και την αγάπη στο δίκηο, στο δώσε και όχι στο πάρε.

{youtube}mXJpfms37GQ{/youtube}

 

Την τελετή χαιρέτισαν οι επικεφαλείς των συνδυασμών ξεκινώντας από τον συνδυασμό που έφερε το μικρότερο ποσοστό.

 

Της λαϊκής Συσπείρωσης, ο Γκίνης από τον Κουβαρά, ο οποίος μάλιστα θεώρησε ότι βρίσκεται σε προεκλογικό βήμα, γιατί έκανε ...προγραμματικές δηλώσεις.orkomosia-filipou

Ακολούθησε η Χριστίνα Χριστοφάκη, η οποία ήταν πολύ σύντομη και συνοπτική.

Τέλος μίλησε ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, τονίζοντας τη συνεργασία προς όφελος της πόλης που μεγάλωσε πλέον και τις ανάγκες που έχει και είναι πολλές.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 84 guests και κανένα μέλος