Είχαμε γράψει για τις περιφερειακές εκλογές και ποιοί έχουν μπει στην κούρσα της επιτυχίας του Περιφερειάρχη.

Ξεχάσαμε όμως δύο υποψήφιους, τους οποίους χρέος μας είναι να αναφέρουμε.

Είναι ο Αλέκος Αλαβάνος που κατεβαίνει με τον Συνασπισμό και ο Αδωνις Γεωργιάδης που κατεβαίνει με τον ΛΑΟΣ.

 

Ο Βασίλης Κικίλιας “Αττική, νέα προοπτική”, την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε στο Κορωπί, όπου μαζί με τους υποψηφίους του, τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Δαμάσκο και τους υποψηφίους συμβούλους συζήτησαν και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο.

Οι υποψήφιοι του Β. Κικίλια για την Ανατ. Αττική είναι:

Θανάσης Αυγερινός, Νίκος Βούλγαρης, Πάρης Ευαγγελίου, Μανώλης Καβαρνός, Ευρώπη Κοσμίδου, Σπύρος Λουκάτος, Κων/νος Πανουσόπουλος, Πάντου-Σφακιανούδη Ευαγγελία, Θανάσης Ρέρας, Πέτρος Ρουγγέρης, Ιωάννης Σαμέλης, Γεώργιος Σταμολέκας, Μαρία Φουρναράκη και Γιώργος Φυτάς.

Ο Γιάννης Σγουρός, «Αττική: με έργο πάμε μπροστά», υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ανακοινωσει τους υποψηφίους του, που για την Ανατ. Αττική είναι:

Αφεντούλη Δέσποινα, Δημόπουλος Γιάννης, Ζηρογιάννης Αθανάσιος, Καλιωράκης Νίκος, Κόλλιας Γιώργος, Μπαρούτας Δημοσθένης, Ντούρος Χρήστος, Σμέρος Γιώργος, Τσομίδη Ελένη και Τσούπρα Ιωάννα.

Ο Δημοσθένης Μπαρούτας είναι ήδη νομαρχιακός σύμβουλος και ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα παιδείας, μια που είναι εκπαιδευτικός. Επίσης νομαρχιακός είναι και ο Χρήστος Ντούρος πάντα διαβασμένος στα θέματα του Ν.Σ.

Ο Γιώργος Σμέρος είναι τέως δήμαρχος Παλλήνης, νυν δημοτικός σύμβουλος και διοικητής του ΠΝΑ Σπηλιοπούλειο “Η Αγία Ελένη”.


“Αρμα πολιτών"  ονομάζεται ο συνδυασμός του ανεξάρτητου Γιάννη Δημαρά. και τον έχουν πλαισιώσει, όπως σημειώνει, υποψήφιοι από όλους τους χώρους.

 

Ο Αλέξης Μητρόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι «αποδέχθηκα την πρόταση των μελών του Κέντρου Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ" καθώς και δυνάμεων της Ριζοσπαστικής και Οικολογικής Αριστεράς».

 

Ο Αλέκος Αλαβάνος με το Μέτωπο  Αλληλεγγύης  και  Ανατροπής «ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΑΤΤΙΚΗ» κατεβαίνει με τον Συνασπισμό. Από υποψηφίους γνωρίζουμε μόνο ότι στην Ανατ. Αττική κατεβαίνει η Βουλιαγμενιώτισσα Δώρα Σκουντριάνου.

Με δελτίο τύπου μας ενημερώνει ότι θα κάνει περιοδείες όπως παρακάτω:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου

10.30 το πρωί  Περιοδεία  στην Αγορά του Λαυρίου

12.00π.μ. Ανοιχτή  Συζήτηση  στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου της Κερατέας στο καφενείο «Φοίνικας».

 

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατεβαίνει με τον ΛΑΟΣ.

Από το ΚΚΕ, κατεβαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του Θανάσης Παφίλης. με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 επισκέπτες και κανένα μέλος