Οριστικοποιούνται οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια Αττικής, με υποψηφίους κομματικού και μη, έτσι που μπορεί κανείς να επιλέξει αν θα ψηφίσει με κομματική γραμμή ή ανεξάρτητο. Πέντε οι υποψήφιοι περιφερειάρχες, Β. Κικίλιας, Σγουρός, Γ. Δημαράς, Αλ. Μητρόπουλος και Θαν. Παφίλης.

 

- Ο Βασίλης Κικίλιας με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας

- Ο Γιάννης Σγουρός με την υποστήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

- Ο Γιάννης  Δημαράς ως ανεξάρτητος.

- Ο Αλέξης Μητρόπουλος από το Συνασπισμό και ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ.

- Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον ΛΑ.Ο.Σ.

- Ο Αλέκος Αλαβάνος με την υποστήριξη του Συνασπισμού.

 

Ο Βασίλης Κικίλιας, φέρνει το νέο, το “φρέσκο”, ο Σγουρός έχει διατελέσει Νομάρχης Πειραιά, ο Δημαράς προέρχεται από τα βουλευτικά έδρανα που ανεξαρτητοποιήθηκε ψηφίζοντας κατά του Μνημονίου, ο Μητρόπουλος υποστηρίζεται από το Συνασπισμό, ενώ ο Παφίλης από το ΚΚΕ. Είναι βέβαιο ότι μόλις κατατεθούν οι συνδυασμοί θα κάνουμε μία αναλυτική παρουσίαση των υποψηφίων της περιφέρειας.

 

Αντιπεριφερειάρχης στην Ανατ. Αττική ο Χάρης Δαμάσκος

 

Πολλοί είναι οι νομαρχιακοί σύμβουλοι και της πλειοψηφίας, αλλά και της μειοψηφίας που θα διεκδικήσουν θέση στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Νομάρχης όπως έχει δηλώσει δεν θα συμμετάσχει.

 

Ο Αντινομάρχης Χάρης Δαμάσκος, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Κικίλια ώς Αντιπεριφερειάρχης. Να σημειώσω εδώ ότι οι αντιπεριφερειάρχες δεν δέχονται σταυρό στο ψηφοδέλτιο.

Από την παράταξη του Νομάρχη κατεβαίνουν ακόμη, ο Θανάσης Αυγερινός, ο Πάρης Ευαγγελίου, ο Γιώργος Φυτάς και Μαρία Φουρναράκη, εξ’ όσων έχουμε πληροφορηθεί. Πιθανόν να κατεβαίνουν κι άλλοι και να μην έχουν ενημερώσει.

Από την παράταξη της μειοψηφίας κατεβαίνει με τον Σγουρό ο Αντώνης Γάκης.

 

Ο Χάρης Δαμάσκος είναι και σήμερα Αντινομάρχης και έχει να επιδείξει στο ενεργητικό του μία καλή πορεία. Πάντα ενημερωμένος και μετρημένος στις εισηγήσεις των θεμάτων. Θεωρούμε ότι ήταν μια καλή απόφαση.

Ο Θανάσης Αυγερινός έχει διατελέσει και Αντινομάρχης, κατάγεται από το Κορωπί και έχει μακρά πορεία στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Η Μαρία Φουρναράκη θα πρέπει να εκπροσωπήσει τα 3Β, αφού κατάγεται από τη Βουλιαγμένη.

Επίσης με τον Β. Κικίλια κατεβαίνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Γιάννης Σαμέλης.

 

Οπως και να έχει οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής θα πρέπει οπωσδήποτε να στηρίξουν περιφερειακούς συμβούλους από την Ανατ. Αττική, για να μπορέσουμε να έχουμε κάποια φωνή μέσα στο δαιδαλώδες Περιφερειακό Συμβούλιο των περίπου εκατό συμβούλων!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος