Την παρουσίαση των υποψηφίων του στη Βουλιαγμένη πραγματοποίησε την Πέμπτη 9/2 ο υποψήφιος Δήμαρχος του τριδήμου, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη: πόλεις για να ζεις».

Η παρουσίαση έγινε σε κέντρο της Βουλιαγμένης ενώπιον του τοπικού τύπου.

konstantelos-vouliotesΚατά την παρουσίαση των υποψηφίων Συμβούλων από τη Βουλιαγμένη, που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες, και μεταξύ των οποίων δύο μέλη του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου – ο Αντιπρόεδρος Διονύσης Γεωργουλόπουλος και η Εννυ Φαρμακίδη, Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής παρουσίασε εμβόλιμα και την ομάδα υποψηφίων συμβούλων του στη Βούλα, που προστέθηκε στην ήδη υπάρχουσα. Σημαντικό όνομα και παρουσία, λόγω της πολιτιστικής κυρίως δραστηριότητάς της, είναι η Αικατερίνη Σταμπέλου.

Κατά την παρουσίαση, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μεταξύ άλλων είπε: «Στις 7 Νοεμβρίου, εμείς οι πολίτες της Βάρης, της Βούλας και Βουλιαγμένης, συνδημότες για πρώτη φορά στο νέο Δήμο που γεννιέται, εκλέγουμε το νέο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2011 – 2014.

Επιλέγουμε ανθρώπους, ιδέες και πρόγραμμα για την θεμελίωση των νέων δομών, των νέων υπηρεσιών και της προοπτικής των υπηρεσιών και της προοπτικής για το περιβάλλον Ζωής μας, στο νέο Δήμο, τις επόμενες δεκαετίες.

Σήμερα έχω τη χαρά να σας παρουσιάζω ανθρώπους, συνδημότες μας από τη Βουλιαγμένη, που θα είναι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Βουλιαγμένης, καθώς και από τη Βούλα που επίσης θα είναι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με αυτούς τους συνδημότες και φίλους γνωριστήκαμε στο πλαίσιο του ευρέως κοινωνικού διαλόγου που πραγματοποιούμε τους τελευταίους μήνες, συζητήσαμε, διαπιστώσαμε ότι συμφωνούμε και αποφασίσαμε να εργαστούμε μαζί για να οικοδομήσουμε ένα Δήμο Δίκαιο, Πράσινο, καθαρό και Αποτελεσματικό που θα προσθέτει αξία στη ζωή μας.

Πρόκειται για συνδημότες μας, που είτε έχουν εμπειρία στα δημοτικά δρώμενα, είτε είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι στην Αυτοδιοίκηση, έχουν όλοι τους τις εμπειρίες ζωής και την ικανότητα να προσφέρουν και να επιτύχουν. Το σημαντικότερο έχουν την όρεξη να δουλέψουν σκληρά για το νέο Δήμο που γεννιέται την 1η Ιανουαρίου. Να αξιοποιήσουμε μαζί τα θετικά του παρελθόντος, να εξαλείψουμε τα αρνητικά, αλλά και να προσθέσουμε σ’ αυτά την επόμενη ημέρα την μελλοντική προοπτική που αξίζουν οι τρεις πόλεις μας».

Μετά την παρουσίαση δέχθηκε ερωτήσεις που περιστράφηκαν κυρίως γύρω από το Γ.Π.Σ. και το παραλιακό μέτωπο.

 

Κλείνει στόματα

 

Με την παρουσίαση δέκα, εκ των δεκατεσσάρων που δικαιούται, υποψηφίων Συμβούλων στη Βουλιαγμένη, ο Κωνσταντέλλος κλείνει τα στόματα ορισμένων της «5ης Φάλαγκας», που διέδιδαν ότι θ’ αποσυρθεί ή θα …προσχωρήσει!

Έχουμε εκφράσει ευθύς εξ αρχής την άποψη ότι ο Κωνσταντέλλος θα φθάσει μέχρι το νήμα. Δεν διακνδυνεύουμε την πρόβλεψη αν θα είναι πρώτος ή δεύτερος.

Τα ονόματα των Υποψηφίων Συμβούλων δημοτικού διαμερίσματος Βουλιαγμένης είναι: Διονύσης Γεωργουλόπουλος, Αντώνιος Ζαγοριανός, Ελεάννα Καραλή, Άννα Μαρία Κόλλια, Γρηγόριος Λαμπίρης, Άννα Λεντή Τομοπούλου, Εβίνα Μπουρνέλη, Βάνα Στεργίου Οικονομίδη, Έννυ Φαρμακίδη, Αναστάσιος Σπανός.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι που προστέθηκαν στο Δημοτικό διαμέρισμα της  Βούλας είναι οι Δημήτρης Γεωργιάκος, Φώτης Μπόμπολας και Αικατερίνη Σταμπέλου.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 guests και κανένα μέλος