Θα θυμάστε με τι χαρές και πανηγύρια ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή Βούλας, το άνοιγμα του Κάμπινγκ Βούλας. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένη ο συνδυασμός του Ανδρέα Κάσδαγλη “Νέα Πορεία για Ποιότητα Ζωής”.

Ολα ωραία και καλά. Τί γίνεται όμως από εκεί και πέρα;

Οπως πολύ ορθά είχε αναρωτηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημ. σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: και μετά τί;

kampingnew1Σήμερα λοιπόν μετά από τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από πολίτες, επισκεφθήκαμε την ανοιχτή πλέονkampingnew2 παραλία του κάμπινγκ Βούλας και αυτό που αντικρύσαμε δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Τα σκουπίδια έχουν ξεχειλίσει κάποιους μικρούς κάδους και βρίσκονται διάσπαρτα γύρω - γύρω. Τα βουνά από τα ξερά κλαδιά που μάζεψαν οι μπουλντόζες εκείνη την πανηγυρική ημέρα, παραμένουν αμάζευτα, ως πυρίτιδα, λόγω του καλοκαιριού και της ξηρασίας.

Οι κάτοικοι που μας τα κατήγγειλαν, μας είπαν ότι πρωτίστως τηλεφώνησαν στο Δήμο, που τους παρέπεμψαν στην υπηρεσία καθαριότητας και η απάντηση ήταν ότι: “δεν μπορούμε να τα μαζέψουμε γιατί ο χώρος ανήκει στα ΕΤΑ”.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κ. Ανδριόπουλο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι δεν έχει αρμοδιότητα να μαζέψει από το χώρο τα σκουπίδια, εκτός και δώσει εντολή ο Δήμαρχος!

kamping3Αντρέα μου, ο κλήρος πέφτει στο γενναίο, μιας που είχες τη γεναιότητα να κόψεις τα συρματοπλέγματα. Διότι οι εικόνες αυτές πέραν του ότι δεν τιμούν κανέναν είναι και ιδιαιτέρως επικίνδυνες.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι το θέμα αυτό είχε επισημάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγγ. Αποστολάτος προ ημερησίας σε Δημοτική Συνεδρίαση και είχε προτείνει μάλιστα τη φύλαξη του χώρου κατά τις νυχτερινές ώρες.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος