Φίλες και Φίλοι

 

Ολοκληρώνοντας 8 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου μας, θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτή η εμπιστοσύνη υπήρξε η δύναμη και το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια, για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πιο ανθρώπινο, φιλικό και εκσυγχρονισμένο. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε το Μαρκόπουλο μια σύγχρονη πόλη.

 

Όταν ξεκίνησα τη διαδρομή μου στην ενασχόληση με τα κοινά, είχα ήδη ξεκάθαρα δεσμευτεί, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και προς όλους εσάς, ότι 8 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου, είναι αρκετά ικανά για ένα Δήμαρχο, ώστε να εκτελέσει έργο, να υλοποιήσει ιδέες και προτάσεις και να θέσει την υπογραφή του στη δημιουργική εξέλιξη της πόλης του.

Με αυτό ως δεδομένο, με μια σειρά έργων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, τα οποία μένουν ως παρακαταθήκη στην πόλη, με την επίγνωση της ευθύνης και την ωριμότητα που προσφέρει η επαφή με τα κοινά, θα συνεχίσω να είμαι παρών, επιδιώκοντας να συμβάλλω δημιουργικά στις εξελίξεις για την περιοχή μας και γενικότερα για την Ανατ. Αττική.

 

Παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις δεσμεύσεις μου, ολοκληρώνω τη θητεία μου και με το συναισθηματικό φορτίο που αναπόφευκτα συνοδεύει την ολοκλήρωση αυτής της πορείας, θέλω να ευχαριστήσω:

 

ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με εμπιστευθήκατε και με στηρίξατε

ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με την εποικοδομητική προτροπή και κριτική σας, συμβάλατε στην ευθυγράμμιση με τους στόχους μας και την υλοποίηση τους

 

ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μοιραστήκαμε την αγάπη για τον τόπο μας και που οραματιστήκαμε ένα καλύτερο Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη.

 

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

 

Θα είμαι πάντα κοντά σας

 

Με εκτίμηση

ΦΩΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 guests και κανένα μέλος