Εντονα διαμαρτυρόμενοι οι κάτοικοι των περιοχών που εξυπηρετούσε η γραμμή 340, Γλυφάδα - Παλλήνη από τη νοτιοδυτική άκρη της Νομαρχίας, αφού είναι το μόνο μέσο προσέγγισης στη Νομαρχία  στο μουσικό γυμνάσιο, αλλά και στις καθημερινές μετακινήσεις. των κατοίκων από τις περιοχές Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Κορωπί, Παιανία, Γλυκών Νερών, Παλλήνης, Πικερμίου.

Ο Νομάρχης Λεων. Κουρής, αφουγράζοντας τις διαμαρτυρίες των πολιτών απηύθυνε επιστολή στον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ Δ. Δημητρίου ζητώντας την άμεση αναθεώρηση της απόφασης  για κατάργηση της  λεωφορειακής γραμμής 340 «ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ», γιατί πέραν όλων των άλλων “δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία των πολιτών των περιοχών αυτών με την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, της οποίας η έδρα βρίσκεται στον Δήμο Παλλήνης, δεδομένου ότι αποτελούσε το μοναδικό μέσο δημόσιας συγκοινωνίας που μέχρι σήμερα τους εξυπηρετούσε”.

 

“Προφανώς το πρόβλημα αυτό εφ' όσον δεν αναθεωρήσετε την απόφαση σας”, συνεχίζει στην επιτολή του ο Λ. Κουρής, “θα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών και μετά την 1/1/2011 οπότε με την εφαρμογή του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ θα πρέπει να προσέρχονται στην έδρα της αντίστοιχης Αντιπεριφέρειας”.

 

Καταλήγει δε ο Νομάρχης: “Με βάση τα προεκτεθέντα παρακαλούμε για την αναθεώρηση της πρόσφατης απόφασης σας για κατάργηση της λεωφορειακής γραμμής 340 «ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ», που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη διακίνηση των κατοίκων των ανωτέρω περιοχών και ελήφθη χωρίς να υπάρξει διαβούλευση με τις τοπικές αρχές των 8 Δήμων και Κοινοτήτων που εξυπηρετούσε”.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 863 επισκέπτες και κανένα μέλος