Η Νανά Καραγιάν με φωτογραφικό υλικό έδειξε τριτοκοσμικές εικόνες από περιοχές της Βούλας, που λειτουργούν ως μπαζότοποι.

Καμένη περιοχή που κάηκε πριν λίγες ημέρες στα όρια με τη Βάρη, όταν την επισκέφθηκε η Καραγιάν, όπως κατήγγειλε, βρήκε μια …χωματερή με εγκαταλειμμένα διάσπαρτα σκουπίδια (στρώματα, χρώματα, ξυλεία κλπ.)  Κυδωνιών και Δημητρακοπούλου, στην Εξοχή και αλλού.

 

Κατήγγειλε ανοιχτό οικόπεδο γεμάτο στρώματα, παπλώματα, τροχόσπιτα, βάρκες, παλέτες από ξύλο (Χλόης και Δαρδανελίων), μία βόμβα μέσα στην καρδιά του Πανοράματος.

Συγχρόνως, το έχουν γεμίσει σκυλόσπιστα κάποιοι «φιλόζωοι» που ταϊζουν τα σκυλάκια και έχουν γίνει αγέλη, που μπορεί να σε φάνε, αν τολμήσεις να περάσεις πεζός από εκεί.

Δεν τα γνωρίζει αυτά η Ομάδα Πυροπροστασίας, αναρωτήθηκε.

Φοίνικες πεταμένοι μέσα στο δάσος, ιδιαίτερα επικίνδυνοι για φωτιά.

nana-mpaza-dscn2822

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Ανδριόπουλος, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν αδυναμίες στο Δήμο να ανταπεξέλθει σε κάποια πράγματα. Για το ανοιχτό οικόπεδο, αναζητούν τον ιδιοκτήτη, και δεν τον βρίσκουν.

 

 Σ.Σ. Αλλά, αφού οι όμοροι ιδιοκτήτες κάνουν χρήση του οικοπέδου, δεν θα ΄πρεπε να το καθαρίζουν, αντί να το χρησιμοποιούν ως χωματερή;

Και όμοροι χρήστες και άμοιροι ευθυνών δεν γίνεται.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 405 guests και κανένα μέλος