Αγαπητοί Συμπολίτες!

Σε τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανανέωση της θητείας των Δημοτικών Αρχών.

Στα  χρόνια που πέρασαν, απ’ τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ο συνδυασμός μας “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”, προσπάθησε όσο μπορούσε, να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε με την ψήφο του, το 22% των συμπολιτών μας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τον συνάδελφο και συνεργάτη κ. Σπύρο Γέγο και χάρις στην καθημερινή βοήθεια και συμβολή όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας, προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα, συγκροτημένα και με μοναδικό γνώμονα, το συμφέρον των συμπολιτών μας, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο – Ράφτη.

Κατ’ αρχήν θεωρήσαμε σωστό, να αποφύγουμε την μικρόψυχη και αρνητική αντιπολίτευση.

Απόδειξη αυτής της στάσης μας, είναι το γεγονός, ότι πάνω από το 90% των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει την ψήφο, όλων των παρατάξεων.

Ταυτόχρονα όμως, ήμασταν η μοναδική δημοτική παράταξη, που έκανε δύο (2) ανοιχτές ενημερωτικές συγκεντρώσεις στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, εξέδωσε δημοτική εφημερίδα και μοίρασε περισσότερες από είκοσι (20) θεματικές ανακοινώσεις, ασκώντας κριτική, αλλά κυρίως αντιπροτείνοντας συγκεκριμένες, επιχειρηματολογημένες και εφικτές λύσεις, πάνω σε όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας!

Ενδεικτικά αναφέρουμε, τις προτάσεις που καταθέσαμε εγγράφως, αλλά και την κριτική που ασκήσαμε για την  καθυστέρηση του έργου της Αποχέτευσης, τις μεγάλες ελλείψεις στην Σχολική Στέγη, το Κυκλοφοριακό, τις απαράδεκτες δεσμεύσεις της γης, στην περιοχή του “ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ”, τις μεγάλες καθυστερήσεις στην Πολεοδόμηση και στην ένταξη περιοχών στα Σχέδια Πόλης, καθώς επίσης και στην ανάδειξη σημαντικών περιβαλλοντικών ζητημάτων!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες!

Επειδή ακριβώς δεν περιορίσαμε την δράση μας,  μέσα  στους τέσσερις τοίχους  του Δημαρχείου, αλλά θεωρήσαμε πάντα υποχρέωσή μας, να ενημερώνουμε έγκαιρα τους δημότες μας και να επιζητούμε την παρέμβασή τους, πάνω σε όλα τα κρίσιμα θέματα· γι’ αυτούς τους λόγους πιστεύουμε, ότι μπορούμε σήμερα να σας κοιτάξουμε με θάρρος στα μάτια και να σας ζητήσουμε, την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας!

Γνωρίζετε επίσης, αλλά πρέπει να το υπενθυμίσουμε, ότι όπως συμβαίνει και στην χώρα μας, έτσι και στην πόλη μας, οι δύο προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις,  απέτυχαν πλήρως τα τελευταία δώδεκα χρόνια, να ανταποκριθούν στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας!

Τονίζουμε πάλι, ότι χρειάζεται ριζική αλλαγή της δημοτικής μας πορείας, με νέους ανθρώπους, που δεν θα συνδέονται με το αποτυχημένο παρελθόν, χωρίς κομματικά χρίσματα ή προσωπικές εξαρτήσεις και οι οποίοι θα έχουν την διάθεση να προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις, σκληρή και ανιδιοτελή δουλειά και κυρίως να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις, με πολιτικό κόστος.

Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους, που στις δύσκολες δημοτικές αποφάσεις, θα σκέφτονται τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες!

Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί τόσο στο Μαρκόπουλο, όσο και στο Πόρτο – Ράφτη, υπάρχουν τέτοιες δυνάμεις.

Με αυτές τις σκέψεις, ο Δημοτικός Συνδυασμός μας, μπαίνει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στην μάχη των Δημοτικών Εκλογών, θέλοντας να υπηρετήσει τους στόχους ενός ρεαλιστικού προγράμματος, που θα διαμορφώσουμε μαζί σας και πιστεύουμε ότι όλοι μας μπορούμε να αλλάξουμε σημαντικά προς το καλύτερο, την ποιότητα ζωής στην πόλη μας!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

για τον Δημοτικό Συνδυασμό

“ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”,

ο υπ. Δήμαρχος Μαρκοπούλου,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 επισκέπτες και κανένα μέλος