Ο Νομάρχης Λεωνίδας Κουρής, ενημέρωσε στο Συμβούλιο, ότι ο παρακηφίσιος αγωγός μπορεί να λειτουργήσει μετά από παρέμβαση της ΕΥΔΑΠ, εξυπηρετώντας έτσι επτά Δήμους και Κοινότητες, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα ρύπανσης του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα.

Όπως είπε ο Νομάρχης, η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι παράλληλα ετοιμάζει νέο δίκτυο.

 

Ο Θ. Μπαλής υπενθύμισε στο σώμα, ότι η παράταξή του από τις αρχές του 2010 με επιστολή τους στην ΕΥΔΑΠ ρωτούσαν αν ο παρακηφίσιος αντέχει τη σύνδεση των 7 Δήμων. Μέχρι σήμερα δεν πήραν ποτέ απάντηση.

Απευθύνθηκαν έτσι στον Περιφερειάρχη, ο οποίος τους ενημέρωσε, ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη δέκα χρόνια και δεν έχει ολοκληρωθεί.

 

Να σπάσει το “απόστημα”

 

Η Χριστιάνα Φράγκου επιμένει και επανέρχεται και ορθώς. Γιατί ένα θέμα πρέπει να παρακολουθείται στην εξέλιξή του και αυτός είναι εν κατακλείδι ο ρόλος ενός συμβούλου.

Βέβαια, όπως δείχνουν τα πράγματα, το θέμα Λαϊκή αγορά, δεν είναι καθόλου εύκολο και απλό.

Επανήλθε λοιπόν στην αναθεώρηση των αδειών του 2007, τις οποίες χαρακτήρισε φιάσκο. «Εκτός από τις παράνομες νέες άδειες που εξέδωσε η Επιτροπή, έδωσε σε όλους τους πωλητές τη μπλε άδεια, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά», επεσήμανε.

 

Σ.Σ. Βρισκόμαστε κι εμείς σε αναμονή, για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, γιατί τα «αποστήματα» πρέπει να σπάνε και όχι να «τρέφονται».

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 148 guests και κανένα μέλος