Αποφασισμένος να φτάσει δυναμικά «μέχρι την τελική ευθεία» με στόχο τη νίκη, δηλώνει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Την ξεκάθαρη αυτή δήλωση έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του, την Τετάρτη 19/5, προς τις τοπικές εφημερίδες, στις οποίες τόνισε την αμετάκλητη απόφασή του να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τη λαϊκή εντολή του ενοποιημένου πλέον τρι-δήμου των πόλεων Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

 

Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η δυναμική ομάδα νέων, κυρίως, ατόμων που τον πλαισιώνουν, χωρίς “βαρίδια” - εννοώντας προφανώς άτομα που έχουν φθαρεί, απαξιωθεί ή και διαπλακεί κατά τον άλφα ή βήτα τρόπο στο παρελθόν – προχωρούν ακάθεκτοι, αλλά με μεθοδικότητα και προσεκτικά στην οργάνωση και διεύρυνση του συνδυασμού, κάτω από τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, μετά την επικείμενη και θεσμικά ενοποίηση των τριών δήμων.

 

Υπερτερεί σε γνώσεις και δυναμισμό των λοιπών υποψηφίων, όπως άφησε να εννοηθεί, χωρίς όμως να υπολείπεται σε konstantelosεμπειρία, αφού έχει διατελέσει επί τρεις τετραετίες δημοτικός σύμβουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και την τελευταία τριετία Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου, με σημαντικό έργο κυρίως στις νέες τεχνολογίες και σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Αντικείμενο, πάνω στο οποίο έχει σπουδάσει, εκτός βεβαίως της κυρίας επαγγελματικής ειδίκευσής του ως κυβερνήτης αεροσκαφών. Όπως είπε χαρακτηριστικά, από το επάγγελμά του έχει κάνει βίωμα πώς όταν ξεκινάς για τον προορισμό σου, πρέπει να φθάσεις.

 

Συμπλήρωσε ακόμα πάνω στο συγκεκριμένο εγχείρημα: «…διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης νιώθω υποχρεωμένος να κινηθώ σε πλαίσια απόλυτης διαφάνειας υιοθετώντας πλήρως την πολιτική πλέον αρχή “όλα στο φως”.

Ξεκινώ σήμερα αυτή τη διαδικασία ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, βοηθώντας στην καθαρότητα του προεκλογικού αγώνα και αναβιβάζοντας το επίπεδό του, απομακρύνοντας τις παραπολιτικές προεκλογικές διαδικασίες του παρελθόντος από την τρέχουσα περίοδο».

 

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στη συνδικαλιστική του δραστηριότητα όπου για πολλά χρόνια εκτός των λοιπών αξιωμάτων του Δ.Σ., διετέλεσε Πρόεδρος της Ενωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (Ε.Χ.Π.Α.), αξίωμα το οποίο κατέχει και σήμερα.

Όπως είναι ευνόητο, η δραστηριότητά του αυτή τον πλούτισε σε εμπειρία, πολιτικής πλέον δράσης, αλλά και τον έφερε σε σύγκρουση με τη διαφθορά και με «στρεβλές κυβερνητικές πολιτικές, που εν τέλει ζημίωσαν την επιχείρηση». (την πάλαι ποτέ κρατική Ολυμπιακή). Από τις συγκρούσεις αυτές βγήκε αλώβητος, σύμφωνα με στοιχεία που μας παρέδωσε.

Με τις αναφορές του αυτές και άλλες, προκατέλαβε πιθανές μελλοντικές υποχθόνιες επιθέσεις και συκοφαντικά πλαγιοκοπήματα ή τα συνήθη «λασπολογήματα».

Τέλος, παρέδωσε στον τύπο το νέο λογότυπο του συνδυασμού του, προσαρμοσμένο στο νέο «Καλλικράτειο» Δήμο.

 

Ενδεικτικό της μεθοδικής οργανωτικής του δραστηριότητας είναι η διοργάνωση «Ημερίδας» με τίτλο και περιεχόμενο το «Περιβάλλον και η αειφόρος ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαϊου, στην αίθουσα «Ιωνία» του Δημαρχείου Βούλας.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 136 επισκέπτες και κανένα μέλος