“Και ξέρουμε και μπορούμε”, ήταν το σύνθημα εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού “ΔΑΔΑ με όραμα” του Αγγελου Αποστολάτου στη Βάρη, με τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την Τετάρτη 12 Μαϊου.

 

Ο Αγγελος Αποστολάτος, περιστοιχισμένος από τα στελέχη του συνδυασμού του μίλησε για τον νέο Καλλικράτειο Δήμο και ανέπτυξε τις προοπτικές ανάπτυξης, που ο ίδιος βλέπει για τα 3Β (Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη). Σε όλη του την ομιλία ήταν σαφής η πρόθεσή του να τιμήσει και να συνεχίσει τα καλά του παρελθόντος, ώστε να διασφαλισθεί το ιδιαίτερο κάλλος της περιοχής και η μοναδική της ταυτότητα. Παράλληλα έδωσε τα γενικά στοιχεία της φιλοσοφίας που δημιουργεί το νέο όραμα τόσο για τον ενοποιημένο Δήμο όσο και για το συνδυασμό της Δ.Α.Δ.Α.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αγγελος Αποστολάτος «σήμερα, αυτή τη μέρα της ευλογίας και της γιορτής θέλω μόνο να γεμίσω τη ψυχή σας με αισιοδοξία.

Γιατί εμείς και ξέρουμε και μπορούμε.

apostolatos-2Ξέρουμε τις ανάγκες της περιοχής μας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Μπορούμε να κάνουμε πράξη όλα όσα επιθυμεί και ο τελευταίος κάτοικος. Το πράξαμε στο παρελθόν θα το ξανακάνουμε πράξη και σήμερα. Με περισσότερη αγάπη, με περισσότερη γνώση και εμπειρία, με στελέχη πολύ ικανά.

 

Έχοντας εσάς δίπλα μου, τη μεγάλη μου εμπειρία των τριών τετραετιών, με κύριο γνώμονα τα χαρακτηριστικά της Δημιουργίας, της Αποτελεσματικότητας, της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας, ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, με αίσθημα ευθύνης για σκληρή δουλειά με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ & ΕΡΓΩΝ».

 

Στο τέλος  κάλεσε όλους τους κατοίκους να συμπληρώσουν σε ειδικά έντυπα τις απόψεις, τις ιδέες και τις ελπίδες τους παίρνοντας έτσι θέση στη δημιουργία του προγράμματος δράσης για την νέα πενταετία.

Φίλες και Φίλοι Συντοπίτες μου

 

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη  σας και ακόμη περισσότερο

για την αποδοχή της υποψηφιότητας μου, που καθημερινά και με πολλούς τρόπους αποδεικνύεται.

 

Φίλες  και φίλοι,

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ είναι πλέον γεγονός.

Οι Δήμοι ΒΟΥΛΑΣ- ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ενοποιούνται σε έναν, με τα Τοπικά τους Συμβούλια και τον Δήμαρχό τους.

 

Συντοπίτες μου,

Η ενοποίηση των 3Β παρά τις όποιες αντιρρήσεις μου, για μένα προσωπικά είναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, μιας και ενοποιεί τους Δήμους, που εγώ δε ξεχώριζα στην ψυχή και στο μυαλό μου. Στη Βάρκιζα γεννήθηκα, εδώ πρωτοπερπάτησα, εδώ ανδρώθηκα και από εδώ ξεκίνησα έναν αγώνα επιτυχιας, δημιουργίας  στον ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.

Και είναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ γιατί τώρα μου δίνεται η μοναδική αυτή ευκαιρία να υπηρετήσω την Πόλη που αγάπησα εγώ και όλη μου η οικογένεια· γονείς και αδέλφια.

Έχοντας εσάς δίπλα μου, τη μεγάλη μου εμπειρία των τριών τετραετιών, με κύριο γνώμονα τα χαρακτηριστικά της Δημιουργίας, της Αποτελεσματικότητας, της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας, μπαίνω μπροστά, με αίσθημα ευθύνης για σκληρή δουλειά με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ & ΕΡΓΩΝ.

 

Έχοντας επίγνωση  των σοβαρών προβλημάτων  που αντιμετωπίζει η Πόλη μας σε πολλούς τομείς θέτω την υποψηφιότητά μου για το Τιμητικό Αξίωμα του Δημάρχου.

 

Σήμερα δεν θα κάνω καμιά εξαγγελία χρηστής διαχείρισης και υποσχέσεων έργων του Νέου Δήμου. Άλλωστε έχουμε μπροστά μας αρκετό χρόνο προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα της περιοχής.

Σήμερα σας δίνω μια υπόσχεση, ότι θα διατηρήσουμε και θα συντηρήσουμε ό,τι καλό έχει γίνει στην περιοχή μας, θα αγωνισθούμε για ό,τι καλύτερο για το περιβάλλον και τα παιδιά μας, έτσι ώστε η Νέα Πόλη των 3Β, με το φυσικό της κάλλος, να είναι η ομορφότερη στην Ευρώπη.

Σήμερα, αυτή τη μέρα της ευλογίας και της γιορτής θέλω μόνο να γεμίσω τη ψυχή σας με αισιοδοξία. Γιατί εμείς και ξέρουμε και μπορούμε.

Ξέρουμε τις ανάγκες της περιοχής μας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

 

Μπορούμε να κάνουμε πράξη όλα όσα επιθυμεί και ο τελευταίος κάτοικος.

Το πράξαμε στο παρελθόν, θα το ξανακάνουμε πράξη και σήμερα.

Με περισσότερη αγάπη, με περισσότερη γνώση και εμπειρία, με στελέχη πολύ ικανά.

Και ξέρουμε και μπορούμε φίλες και φίλοι, και έχουμε μαζί μας μια ομάδα ανθρώπων που μέρα με τη μέρα αυξάνεται και γεμίζει τα γραφεία μας με ιδέες και λύσεις που μόνο πρόοδο μπορούν να φέρουν στον τόπο που μας γέννησε και μας ανάστησε.

 

Και από σήμερα περιμένουμε και τον καθένα από εσάς. Χρειαζόμαστε τις σκέψεις σας, θέλουμε να μοιραστούμε τις ανησυχίες σας. Μαζί θα  ανοίξουμε ζωντανό διάλογο με την Τοπική κοινωνία, έτσι ώστε να ακούσουμε όλες τις προτάσεις, τις ιδέες, τους προβληματισμούς.

Και να θυμάστε... και ξέρουμε και μπορούμε.

Η ΔΑΔΑ έχει και όραμα και Ελπίδα.

Ξέρουμε το πως θα κάνουμε μια  ρεαλιστική, αξιοποιήσιμη πρόταση Δημιουργίας.

Μαζί μπορούμε να δώσουμε προοπτική με ΟΡΑΜΑ για μια ΝΕΑ ΠΟΛΗ της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,  της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ και της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

 

Πάντα Σταθεροί στις ιδέες μας, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟΙ στην υπεράσπισή τους και στην υλοποίησή τους.

Πολύ διαφορετικοί από το παρελθόν σε

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ και ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

 

Σήμερα σας δίνεται μια νέα ευκαιρία. Σήμερα υπάρχει προοπτική Και το ξέρετε. Και μπορείτε και εσείς να το κάνετε πράξη. Σας θέλουμε δίπλα μας.

Για να αγωνισθούμε ΜΑΖΙ για όλα αυτά που και ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε για την πόλη μας.

 

Μαζί θα συγκρουσθούμε με αναχρονιστικές νοοτροπίες. Μαζί θα αγωνισθούμε για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ώστε να παραδώσουμε μια νέα Πόλη ΟΜΟΡΦΗ- ΣΥΓΧΡΟΝΗ-ΚΑΘΑΡΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ στα παιδιά μας.

 

ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΓΙΑ ΝΙΚΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

 

apostolatos-2

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος