Το Ιατρείο του ΙΚΑ στις Εργατικές Κατοικίες θα λειτουργήσει σύντομα, γιατί πέρασε η Επιτροπή ελέγχου και θα προχωρήσει ο εξοπλισμός του και η στελέχωσή του από έμψυχο δυναμικό. Ετοιμάστηκαν και οι ταμπέλες που θα αναρτηθούν εντός των ημερών.
Όπως είπε ο Δήμαρχος, «βρήκε καλή ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές: ΙΚΑ και Υπουργείο Υγείας».
4 Εγκρίθηκε κονδύλι 45.000 € για αναβάθμιση πτέρυγας του Μουσικού Σχολείου.
4 Δόθηκε η 1η δόση του 2010 στις Σχολικές Επιτροπές για αντιμετώπιση λειτουργικών δαπανών για τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.
Το 3ο Γυμνάσιο
προωθείται και θα γίνει
Εχει κυκλοφορήσει η φήμη ευρέως ότι δεν πρόκειται να γίνει το 3ο Γυμνάσιο μέσω ΟΣΚ και δημιουργούν προβλήματα.
Ενημερωσε λοιπόν το σώμα ο Δήμαρχος, ότι η μελέτη είναι έτοιμη. Είναι βιοκλιματικό και αύριο (Πέμπτη) περνάει από Τεχνικό Συμβούλιο. Από εκεί ξεκινάει η διαδικασία  έκδοσης Οικοδομικής άδειας και δημοπράτησης του έργου.
4 Για το Νηπιαγωγείο και το 9θέσιο Δημοτικό ολοκληρώθηκε η διαδικασία τροποποίησης, ξεκίνησε η διαδικασία χωροθέτησης του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, έγινε η μεταγραφή στο Υποθηκοφυλακείο,  έγινε η χωροθέτηση των κτιρίων
4 Εγκρίθηκε από την Επιτροπή καταλληλότητας το Κλειστό της Κάντζας. Μένει να δουν πώς θα γίνει η χωροθέτηση για να μην πειραχτεί κανένα δέντρο.
Ομάδες≤ νέων ρημάζουν γυμναστήρια
και σχολεία
Ο Δήμαρχος Σπ. Κωνσταντάς, αναφέρθηκε σε ένα γεγονός, που είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο, όταν παιδιά – μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καταστρέφουν με μανία πάρκα, πλατείες, σχολεία, βιτρίνες.
Η περιγραφή είναι πολύ χαρακτηριστική: Εχουν σαρώσει τα πάντα, μπήκαν μέσα στο αθλητικό κέντρο,  πήραν τους πυροσβεστήρες και κατέστρεψαν το παρκέ, πήραν τις μπάλες και τις φόρμες τα έσκισαν και τα πέταξαν στη Λεωφόρο Μαραθώνος.
Τα σπάσανε όλα στην κεντρική πλατεία, κατέστρεψαν τα πάντα στο Κυλικείο του Σχολείου, σπάσανε τις τζαμαρίες του 2ου Γυμνασίου, αφαίρεσαν όλες τις πινακίδες σήμανσης, ξήλωσαν το προστατευτικό κάγκελο του συντριβανιού να πέσει κανένα παιδί μέσα.
Σ.Σ. Το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό και θα έπρεπε να απασχολήσει δημοτικούς άρχοντες και δασκάλους. Όχι για να επιβάλουν ποινές, αλλά για να συζητήσουν, να κάνουν διάλογο με τα παιδιά, να πείσουν ότι καταστρέφοντας, αδειάζουν την τσέπη τους, αφού ό,τι φτιάχνεται βγαίνει από την φορολογία του πολίτη.
Αυτό έπρεπε να το είχαν εμφυσήσει οι δάσκαλοι από το Νηπιαγωγείο ακόμη, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται.
Εκείνο που χρειάζεται και που λείπει – δυστυχώς – και από τα σχολεία δεν είναι η τιμωρία, αλλά η νουθεσία και η γνώση, η παιδεία.
4  Η τσιμεντοποίηση του Πανοράματος Παλλήνης έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς, όπως ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης (21/4), αφού ο Συνεταιρισμός πουλάει ό,τι υπάρχει γύρω – γύρω εκτός σχεδίου.
Το μόνο πράσινο που έμεινε, είπε ο δήμαρχος, είναι η πλατεία του Δήμου 9 στρεμμάτων και τίποτα άλλο.

Σ.Σ. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω με τους ανθρώπους είναι πώς φεύγουν από την Κυψέλη για παράδειγμα, πάνε σε έναν καταπράσινο τόπο για ποιότητα ζωής και τον ξανακάνουν Κυψέλη!
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 185 επισκέπτες και κανένα μέλος