Ένας ένας ξεκινάνε οι δήμοι να ξηλώνουν τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες απ’ markopoylo-pinakides_2τους δρόμους παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τις διαφημιστικές εταιρείες. Το Μαρκόπουλο ξεκίνησε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το έργο αποξήλωσης, με απόφαση και παρουσία του Δημάρχου Φώτη Μαγουλά.

 

Η αρχή έγινε με την αποξήλωση και απομάκρυνση τριών παράνομων διαφημιστικών πινακίδων (τύπου πίζα), επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, ενώ υπολογίζεται συνολικά για τα διοικητικά όρια του Δήμου, να ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών.

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου είναι από τους λίγους Δήμους στην Αττική που έχει ιδρύσει και λειτουργεί από το 2005 οργανωμένο Γραφείο υπαίθριας διαφήμισης, για την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και την έκδοση των προβλεπόμενων προστίμων. Η Δημοτική Αρχή καλεί τους επιχειρηματίες της περιοχής να συμβάλλουν με τη συνεργασία τους, στην προσπάθεια που κορυφώνεται αυτό το διάστημα, για να διατηρήσουμε την πόλη και ιδιαίτερα το οδικό μας δίκτυο, ασφαλές και καθαρό από τις παράνομες πινακίδες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος