γέμισαν φύκια καταστήματα και αυλές!!

 

Δύσκολη νύχτα πέρασε την περασμένη εβδομάδα  η πόλη της Νέας Μάκρης λόγω των ισχυρώνn.makrh-pezodromio νοτιοανατολικών ανέμων που δημιούργησαν κύματα ύψους μεγαλύτερου των τριών μέτρων! σε όλο το παραλιακό μέτωπο με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό για αρκετές ώρες της παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος, του παραλιακού πεζοδρόμου και καθέτων δρόμων από τεράστιους όγκους θαλασσίων υδάτων, άμμου και φυκιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων για αρκετή ώρα τα κύματα έφθαναν μέχρι τα παραλιακά καταστήματα και σπίτια.

Σε αρκετά σημεία της ακτογραμμής οι όγκοι της άμμου φθάνουν σε ύψος το ένα μέτρο, ενώ τα φύκια σε πολλά σημεία ξεπερνούν σε ύψος ακόμα και τα δύο μέτρα!!

Έχει προκληθεί ολοκληρωτική καταστροφή στο χλοοτάπητα της παραλίας Μπρεξίζα με τη nea-makrh-paraliaΓαλάζια Σημαία, σε έκταση 20 περίπου στρεμμάτων και εκτεταμένη καταστροφή του πράσινου, σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου. Τεράστιες ζημιές και φθορές έχουν προκληθεί ακόμα στον παραλιακό πεζόδρομο, σε ομπρέλες, σε παγκάκια, σε κάδους απορριμμάτων της παραλίας και σε πύργους ναυαγοσωστών.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες συνεργεία του Δήμου κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και τον παραλιακό πεζόδρομο ενώ ο Δήμαρχος  Ιορδάνης Λουίζος σε επικοινωνία του με τον Υφυπουργό Εσωτερικών και τους Γενικούς Γραμματείς Περιφέρειας Αττικής και Πολιτικής Προστασίας ζήτησε άμεση συνδρομή της Πολιτείας στα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν στην πόλη.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος