Μόλις και μετά βίας συνεδρίασε το Δ.Σ. Βουλιαγμένης, αφού περίμεναν να σχηματίσουν απαρτία, μετά από τηλεφωνήματα σε συμβούλους.

Ετσι αφού συμπληρώθηκαν εννέα τον αριθμό, απόντος του Δημάρχου,  ήρξατο η συνεδρίαση.

Τα θέματα απλά, τα σύνθετα αναβάλλονται.

 

Ακουσον άκουσον

 

134 ευρώ κατένειμε η Περιφέρεια στο Δήμο Βουλιαγμένης προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της γρίπης στα τρία σχολεία της!!

Καλά είπε ο πρόεδρος: να τους τα στείλουμε πίσω;

 

– Πρόταση για συμμετοχή στο Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Δήμων, αναβλήθηκε, γιατί ο πρόεδρος Διον. Κοντονής όπως είπε «δεν ξέρω αν θα είμαστε μικρός ή μεγάλος, γι’ αυτό προτείνω αναβολή…

 

– Ορισμός εκπροσώπων για επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών το θέμα. Ακόμη ήταν ο παραιτηθείς τουλάχιστον ένα χρόνο Σωτ. Ελευθερίου στην Επιτροπή. Αλλάξε μόλις τώρα!

 

Παράξενο θέμα, που αναρωτήθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος: Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής υλικών για τις προμήθειες που εκτελούνται με τον ΕΚΠΟΤΑ, για το έτος 2009!

Δηλαδή συγκροτούν Επιτροπή που θα παραλαμβάνει υλικό για το έτος 2009; Ποιος θα με …φωτίσει;

 

Κινητοποίηση για το  σκαθάρι που σκοτώνει τους φοίνικες

 

Την αντιμετώπιση του σκαθαριού που «σκοτώνει» τους φοίνικες συζήτησαν και πήραν απόφαση να μπορεί – εφόσον συμφωνεί ο ιδιώτης – να μπαίνει υπάλληλος του Δήμου στον κήπο του, για να ελέγχει και να ενημερώνει.

Τα πέντε τελευταία θέματα που αφορούσαν άρση απαλλοτριώσεων ιδιοκτησιών αναβλήθηκαν για άλλη μία, από τις πολλοστές φορές. Τι παιχνίδια παίζονται;

 

«Πονοκέφαλος» τα αδέσποτα

 

Την καταγγελία δημότη συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο, για επικίνδυνα αδέσποτα σκυλιά που επιτίθενται σε πεζούς.

Ο κάτοικος παραβρέθηκε στο Δ.Σ. και εξήγησε ότι: «Τον Οκτώβριο μου επιτέθηκαν σκυλιά στην πλατεία. Δεν έχω πρόβλημα με τα ζώα, αλλά θέλω να περπατάω στο δρόμο χωρίς πρόβλημα. Είναι δύο – τρία σκυλιά στην πλατεία συγκεκριμένα που επιτίθενται».

Την άποψή του για τα συγκεκριμένα σκυλιά ενίσχυσαν και σύμβουλοι που είχαν προσωπική εμπειρία.

 

Ο πρόεδρος Δ. Κοντονής απάντησε ότι θα επιληφθεί με την αρμόδια υπηρεσία για τα συγκεκριμένα μόνο σκυλιά.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 191 guests και κανένα μέλος