Ηλεκτρονικό τσιγάρο!

 

Ο επιστημονικός κόσμος έχει βουήξει ότι το κάπνισμα προκαλεί καρδιακές παθήσεις, ότι οδηγεί σε αργό θάνατο κι ότι γενικά έχει πολλές επιπτώσεις στην υγεία, οι εταιρείες υποχρεώθηκαν να αναγράφουν πάνω στο πακέτο στιχάκια υπενθύμισης της καταστροφής της υγείας που προκαλεί το προϊόν που πουλάνε, νόμος ψηφίστηκε που απαγορεύει το κάπνισμα στους εργασιακούς χώρους, σε χώρους διασκέδασης κτλ, καθότι έχει αποδειχθεί ότι επηρρεάζει άμεσα και την υγεία του διπλανού και τέλος ανέβασαν και την τιμή των πακέτων· αν παρ’ όλα αυτά εσύ είσαι κι εσύ από την πλειοψηφία (δυστυχώς) που συνεχίζει να αγνοεί όλα τα παραπάνω και να μολύνει την υγεία την δικιά του αλλά και των γύρων του, η επιστήμη ήρθε για άλλη μια φορά να δώσει τη ...“λύση”.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Τι είναι αυτό; Είναι μια μικροσυσκευή που αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος. Το τεχνολογικό αυτό επίτευγμα λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μοιάζει εμφανισιακά με τα κοινά τσιγάρα που οι καπνιστές καταναλώνουν καθημερινά, hlektroniko_tsigaroδηλαδή ανάβει κανονικά μπροστά σαν να έχει φωτιά και βγάζει και καπνό. Αντίθετα με τα παραδοσιακά τσιγάρα όμως, το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΔΕΝ προκαλεί καρκίνο, ΔΕΝ απαγορεύεται πουθενά και ΔΕΝ εμπεριέχει τις χιλιάδες βλαβερές ουσίες που εμπεριέχουν τα κανονικά τσιγάρα. Και το “σπουδαιότερο”, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει την ίδια εμπειρία και ευχαρίστηση που σας προσφέρει το κάπνισμα, λένε οι ειδικοί.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λοιπόν, αποτελείται κυρίως από νερό, φυτική γλυκερίνη, αρώματικές ουσίες και μια μεμβράνη για την αναστολή των συστατικών. Ο καπνός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι άοσμος και αβλαβής - δεν προέρχεται από διαδικασία καύσης δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για ατμό!

 

Το μόνο αναλώσιμο κομμάτι της συσκευής αυτής είναι το φίλρο.  Πρόκειται για το μέρος του ηλεκτρονικού τσιγάρου που σας παρέχει την γεύση και την αίσθηση του πραγματικού καπνού. Το φίλτρο εάν επιθυμείτε μπορεί να περιέχει και μικροποσότητες νικοτίνης. Υπάρχουν φίλτρα που ΔΕΝ περιέχουν νικοτίνη καθώς επίσης και φίλτρα που εμπεριέχουν μικροποσότητες σε διάφορες αναλογίες. Αυτό σας βοηθάει να κόψετε σταδιακά τον εθισμό σας στο τσιγάρο χρησιμοποιώντας κάθε φορά και νέα φίλτρα με μικρότερη περιεκτικότητα σε νικοτίνη.

Στον μικροεπεξεργαστή που διαθέτει, δημιουργείται ο άοσμος και αβλαβής καπνός που εκπνέετε.

 

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι ότι ΔΕΝ περιέχει καρκινογόνες ουσίες, τοξίνες, μονοξείδιο του άνθρακα, και πίσσα, σε αντίθεση με το κλασικό τσιγάρο και απαλλάσεστε και απ’ τα κίτρινα δόντια και νύχια.

Επίσης μπορείτε να το “ανάβετε” σε δημόσιους χώρους, αφού είναι 100% αβλαβές για τους γύρω σας και τα παιδιά σας! (Να εισπνεύσουμε κι εμείς οι αντικαπνιστές λίγο καθαρό αέρα).

Τέλος υπάρχουν και οικονομικά οφέλη, αφού τα μόνα έξοδα που έχετε είναι τα φίλτρα, τα οποία είναι πιο φθηνά από τα τσιγάρα και διαρκούν πολύ περισσότερο.

Προμηθευτείτε το μέσω internet.

 

 

Με τη σκέψη στο συνάνθρωπο!

Βοήθεια στην Αϊτή

 

Κοιτώντας τις εικόνες της “βιβλικής” καταστροφής στην Αϊτή μέσα από την τηλεόραση, δεν μπορεί να κοιμάται κανείς ξέγνοιαστος. Ο aiti-seismosεγκέλαδος δεν γνωρίζει σύνορα και χρόνους. Όπως και ο πόνος, η κακουχία και τα συναισθήματα.

Δεν είναι απαραίτητο να μας θυμίσουν ότι ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την ελληνική επανάσταση επίσημα (1822) για να ενεργοποιηθούμε και να συμπαρασταθούμε σε έναν λαό που θα λοιμοκτονήσει αν δεν τον συντρέξουμε.

Παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει κανείς, την συμπαράσταση της Αϊτής όταν έστελνε στον Αδαμάντιο Κοραή στο Παρίσι, 25 τόνους καφέ, ώστε να εκποιηθούν για να αγορασθούν όπλα για τον αγώνα των Ελλήνων!

-----------------------------------------------

 

Προξενείο Αϊτής:

οδός Βασ. Σοφίας 28 Μαρούσι ΤΚ 15124

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρέχουμε από την πρώτη στιγμή επείγουσα ιατρική βοήθεια στα θύματα του ισχυρού σεισμού που έπληξε στις 12 Ιανουαρίου την Αϊτή.

Για να υποστηρίξετε τη δράση μας στην Αϊτή κάντε μια δωρεά σήμερα.

 

ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 080/480865-76

ALPHA BANK: Αρ. Λογ/μού: 104-00-2320001125

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 041-01-022035-49

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK:

Αρ. Λογ/μού: 0026.0215.45.0100065123

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 83773707

 

Μετά την κατάθεση μην ξεχάσετε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό στο τηλ.: 210 5 200 500 για να σας στείλουν την απόδειξή σας.

 

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

(Visa, Mastercard, Diners)

Κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 5 200 50

 

 

Κάρτα Δημότη & δημόσια διαβούλευση

 

Άξιο δημοσίευσης βρήκαμε το παρακάτω σχόλιο πολίτη που έδωσε στο site της Δημόσιας Διαβούλευσης μια άλλη οπτική για τις κάρτες του Δημότη.

Με την εισαγωγή της έξυπνης «κάρτας του Δημότη», ξεκινά η υλοποίηση της «κάρτας του πολίτη». Με αυτή περνούν οι Δήμοι στην αυτόματη εξυπηρέτηση (π.χ. έκδοση πιστοποιητικών), αλλά και διευκολύνεται η συμμετοχή σε δημοκρατικές διαδικασίες (π.χ. τοπικά δημοψηφίσματα)” υποστηρίζουν οι αρμόδιοι απ’ την κυβέρνηση.

 

Και απαντάει ο πολίτης:

 

«Κύριε υπουργέ, μας λέτε ότι πρέπει να βγάλουμε άλλη μια κάρτα, να την κάνουμε τι; Προσπαθούμε να σπάσουμε την γραφειοκρατεία με ακόμα μία κάρτα; Συγνώμη αλλά αν αυτό είναι λύση τότε κάνουμε πέντε βήματα μπροστά και διακόσια πίσω! Έτσι θα μειώσετε το κράτος; Δηλαδή τόσα »μυαλά» αυτό σκεφτήκατε;

Μεγάλο βήμα θα ήταν να έχουμε μόνο μία κάρτα για όλα. Εμείς που είμαστε απλοί άνθρωποι και κάνουμε μόνοι μας τις δουλειές μας κατέχουμε τους εξής αριθμούς:

Αριθμός διαβατηρίου, Αριθμός ταυτότητας, αριθμός μητρώου σε ασφαλιστικό ταμείο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αριθμός δημοτολογίου, αριθμός διπλώματος οδήγησης, αριθμός για τις εκλογές, αριθμός για το επιμελητήριο, κ.λ.π.

Όλα αυτά δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε σε έναν αριθμό; (Ξέρουμε ότι αυτό γίνεται πολύ εύκολα)

Αλλά βέβαια τους κακομαθημένους που πληρώνουμε στο δημόσιο τομέα τι θα τους κάνουμε;

Αυτή είναι η πρόοδος, να την χαιρόμαστε όλοι μαζί!!!!!!!!»

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Τετ Αυγ 05 @21:00 - 09:00PM
"Πέρσες"
Πεμ Αυγ 06 @20:00 - 08:00PM
Αντιγόνη
Σαβ Αυγ 15 @21:00 -
Χορευτικά σόλι

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 281 επισκέπτες και κανένα μέλος