Ανοιχτή σύναξη του συνδυασμού του πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη, σε παραλιακό ξενοδοχείο της Βούλας, ο υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής του Συνδυασμού «ΔΑΔΑ με ΟΡΑΜΑ», Αγγελος Αποστολάτος.

apostolatos-blazer-suitesΑφού ευχήθηκε για το νέο έτος στους συνεργάτες του, επεσήμανε ότι ο νέος χρόνος 2010 είναι δημοτικών εκλογών, από τις οποίες προσδοκάται βάσιμα ν’ αποτελέσουν απαρχή αποτελμάτωσης, εις την οποίαν έχει περιπέσει ο Δήμος με την παρούσα Δημοτική Αρχή. Το έτος αυτό θ’ αποτελέσει εφαλτήριο δημιουργίας και αποφασιστικού έργου για την πόλη μας, είπε.

 

Ενημέρωσε τους συνεργάτες του για την πορεία του συνδυασμού και την προεκλογική δραστηριότητα και για τη θέση του πάνω στο σχέδιο «Καλλικράτης».

Είτε συνενωθούμε, είτε όχι, η νίκη είναι δική μας, τόνισε και έδειξε να δέχεται ως έσχατη λύση συνένωσης την ενοποίηση των Δήμων Βούλας – Βουλιαγμένης – Βάρης.

Κάλεσε τους συνεργάτες του να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την apostolatos-blazersuitesΤοπική Κοινωνία και τους ενημέρωσε για την αποδοχή που επεφύλαξαν οι Βουλιώτες στο έντυπο που μοίρασε ο Συνδυασμός σε κάθε Βουλιώτικη οικογένεια, καθώς και στην πρόθυμη ανταπόκριση που έδειξαν στην συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου.

Ανακοίνωσε ότι η σύνταξη του προγράμματος πλέον θ’ ανατεθεί σε τριμελή επιτροπή, στην οποία βεβαίως, θα καταθέτουν τις προτάσεις τους άπαντες.

Ανακοίνωσε ακόμη την κοπή της βασιλόπιτας για το τέλος του μήνα και άλλες δραστηριότητες στις οποίες θα δίνεται σχετική δημοσιότητα για την ενημέρωση των δημοτών.

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 128 guests και κανένα μέλος