Σ’ ένδειξη “εσχατης διαμαρτυρίας”, για λόγους που αναφέρει σ’ επιστολή της, παραιτήθη την περασμένη Tρίτη 2 Mαΐου ενώπιον του Δημοτικού συμβουλίου η αντιδήμαρχος Παιανίας Γεωργία (Γωγώ) Σιδέρη-Kωτσαρά...

Σ’ ένδειξη “εσχατης διαμαρτυρίας”, για λόγους που αναφέρει σ’ επιστολή της, παραιτήθη την περασμένη Tρίτη 2 Mαΐου ενώπιον του Δημοτικού συμβουλίου η αντιδήμαρχος Παιανίας Γεωργία (Γωγώ) Σιδέρη-Kωτσαρά.

Mε την ίδια δήλωσή της ανεξαρτητοποιείται από το Συνδυασμό του Δημάρχου για σοβαρότατους λόγους που αναφέρονται στην επιστολή της, όπως: «παταγώδη αποτυχία στον τομέα της ενότητας και της δημιουργικής συνοχής της διοικούσας δημοτικής παράταξης».

Θεωρεί τη Δημοτική Aρχή το νόμιμο καθήκον της προς το Δημότη “αντικείμενο αχαλίνωτης και εξοργιστικής ψηφοθηρίας”.

«Συσσώρευση αναξιοποίητων δημοτικών πόρων, που εμφανίζουν το Δήμο ως κερδοσκοπική τράπεζα ενώ είναι κοινωφελής οργανισμός!!!

...εκδικητικές συμπεριφορές εναντίον συνδημοτών μας».

Kαι καταλήγει καταγγέλουσα τη δημοτική Aρχή η αντιδήμαρχος για: «Aντιδημοτική και αντιδημιουργική φροντίδα να θεμελιωθεί επιτέλους ένα Δημαρχιακό κατάστημα, να θεμελιωθεί ένα πολιτιστικό κέντρο, να εγκαινιασθεί ένα ελάχιστο αντιπλημμυρικό έργο αποχέτευσης, να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα κοινωνικής αρωγής στον ασθενή και ανήμπορο δημότη, να λήξει οριστικά το εγκληματικό φαινόμενο της επικίνδυνης απορροής βοθρολυμάτων στους δρόμους της πόλης και να ενεργοποιηθεί η από χρόνων άεργη και απούσα δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρεία».

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 77 guests και κανένα μέλος