Χρήσιμες συμβουλές από Παν/μιο του Κάνσας για τη γρίπη

 

Φονική η γρίπη των χοίρων, αν δεν κάνουμε όλοι το εμβόλιο θα έχουμε πολλούς θανάτους, οικονομικά συμφέροντα παίζονται, δημιουργήθηκε στα εργαστήρια ο ιός, συνομωσία σκοτεινών δυνάμεων για να μας κατευθύνουν.... και πολλές ακόμη παρόμοιες εκφράσεις ακούγονται τον τελευταίο καιρό στα τηλεοπτικά παράθυρα αλλά και στα δικτυακά, με αποτέλεσμα στο μυαλού του κόσμου να επικρατεί χάος.

Επειδή η παραπληροφόσηση για την γρίπη “πάει σύννεφο” κι επειδή με τη υγεία μας δεν παίζουμε κρατήστε τα παρακάτω tips που προτείνουν για την πρόληψη της γρίπης από το πανεπιστήμιο του Κάνσας (University of Kansas Hospital, Dept. of Nursing Units).

 

“Οι μόνες πύλες εισόδου είναι τα ρουθούνια και το στόμα/ο λαιμός. Σε μια παγκόσμια επιδημία αυτού του είδους, είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγετε την επαφή με τον H1N1 παρά όλες τις προφυλάξεις. Ενώ είστε ακόμα υγιείς και δεν παρουσιάζετε συμπτώματα μόλυνσης από τον Η1Ν1, προκειμένου να αποτρέψετε τον πολλαπλασιασμό του ιού, την επιδείνωση των συμπτωμάτων και την ανάπτυξη δευτεροβάθμιων μολύνσεων, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά πολύ απλά βήματα:

1. Κάνετε δύο φορές την ημέρα γαργάρες με θερμό αλατισμένο νερό ή Listerine. Ο *H1N1 χρειάζεται να παραμείνει στην περιοχή του λαιμού/ ρινικής κοιλότητας για 2-3 ημέρες μετά από την αρχική μόλυνση προκειμένου να πολλαπλασιαστεί και να παρουσιάσει χαρακτηριστικά συμπτώματα. Η απλή γαργάρα αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό. Κατά μία έννοια, η γαργάρα με αλατόνερο έχει την ίδια επίδραση σε ένα υγιές άτομο που έχει το Tamiflu σε ένα μολυσμένο. Μην υποτιμήστε αυτήν την απλή, ανέξοδη, και ισχυρή προληπτική μέθοδο.

2. Φυσήξτε τη μύτη σας δυνατά μια φορά την ημέρα και καθαρίστε και τα δύο ρουθούνια με βαμβάκι εμποτισμένο σε αλατόνερο. Αυτό συντελεί πολύ αποτελεσματικά στο να μειωθεί ο πληθυσμός του ιού.

3. Ενισχύστε τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε βιταμίνες C και D. Εάν χρησιμοποιήσετε συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης C, σιγουρευτείτε ότι περιέχει και ψευδάργυρο για καλύτερη απορρόφηση.

4. Πιείτε όσο περισσότερα ζεστά ροφήματα (τσάι, καφές, κ.λπ.) μπορείτε. Η κατανάλωση θερμών ροφημάτων έχει την ίδια επίδραση με τις γαργάρες, αλλά με αντίστροφη κατεύθυνση: Ξεπλένουν τους πολλαπλασιασθέντες ιούς από το λαιμό στο στομάχι όπου δεν μπορούν να επιζήσουν, να πολλαπλασιαστούν ή να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά”.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πολλοί επιστήμονες - γιατροί, υποστηρίζουν ότι η γρίπη των χοίρων είναι ίσως ηπιότερη από την συνηθισμένη. Τώρα τι παιχνίδια παίζονται και δημιουργείται όλη αυτή η τρομοκρατία, είναι κάτι που δυστυχώς δεν το γνωρίζουμε.

Ένα ερωτηματικό έχω: Αφού όταν έχεις τα συμπτώματα της γρίπης, τα δημόσια νοσοκομεία δεν σου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν όντως έχεις τη νέα γρίπη, αλλά σε παραπέμπουν σε ιδιωτικές κλινικές που πρέπει να πληρώσεις πάνω - κάτω 60 ευρώ για να μάθεις· πώς βγάζουν τα στατιστικά στοιχεία και τα νούμερα όσων νοσούν; Ο κρατικός μηχανισμός κοιμάται τόσο βαθιά που δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα συνέβαινε εάν όντως είχαμε “φονική” πανδημία.

 

 

Η πολύ διαρροή φέρνει σήψη

 

Η είδηση ότι κλάπηκαν από τα κομπιούτερ του πανεπιστημίου του East Anglia περίπου 1000 e-mails του ερευνητικού κέντρου που μελετά τις κλιματικές αλλαγές, λίγες μέρες πριν από την Παγκόσμια Σύνοδο στην Κοπεγχάγη για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών “ταρακούνησε τα νερά”.

Τα e-mails κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, εκτείνονται σε ένα χρονικό διάστημα άνω των 10 ετών και έχουν απόλυτα συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα απ' όπου αποδεικνύεται ότι:

1) Οι ερευνητές - επιστήμονες του university of East Anglia (ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα παγκόσμια κέντρα που ερευνούν τις κλιματικές αλλαγές) αλλοίωναν τα στατιστικά δεδομένα θερμοκρασιών (αφαιρώντας μερικές "χαμηλές" θερμοκρασίες) ώστε να προκύπτουν τα αποτελέσματα που αυτοί ήθελαν (να φαίνεται δηλαδή άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας)!!

2) Οι ερευνητές προσπαθούσαν να παρεμποδίσουν την δημοσίευση σε διεθνή περιοδικά εργασιών επιστημόνων που υποστηρίζουν επιστημονικές απόψεις αντίθετες με τις δικές τους (π.χ. υποστηρίζουν αυτοί οι επιστήμονες ότι από το 1998 έως σήμερα η παγκόσμια θερμοκρασία "πέφτει ή μένει σταθερή" παρά το ότι τα αέρια του θερμοκηπίου εξακολουθούν να αυξάνονται ή ότι το κλίμα της γης κάνει κύκλους διά μέσου των αιώνων και ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να τους επηρρεάσει κλπ).

Το παραπάνω συμβάν ονομάστηκε από τα ξένα ΜΜΕ "climategate" κατ' αντιστοιχία με το γνωστό watergate*.

Στην χώρα μας περιέργως καλύφθηκε η είδηση αυτή. Εμείς σας τη μεταδίδουμε και σας παραπέμπουμε στους παρακάτω συνδέσμους (links):

1. The New York Times - 27 November 2009

2. The Daily Telegraph - 27 November 2009

Στοιχεία βρήκαμε από το www.kede.gr

 

* Watergate, ονομάστηκε ένα σκάνδαλο που έλαβε χώρα στην Αμερική, όταν τον Ιούνιο του 1972 επί προεδρείας Ρίτσαρντ Νίξον, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω η ομάδα “plumpers” (οι υδραυλικοί) να τρυπώνει στα γραφεία των Δημοκρατικών για την “επιδιόρθωση των διαρροών”, ή αλλιώς για την συγκάλυψη στοιχείων που δεν έπρεπε να δουν το φως της δημοσιότητας. Για την ιστορία τα γεγονότα έγιναν ως εξής:

 

Στις 1.47 το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου 1972, ο φύλακας του ξενοδοχείου Watergate, Φρανκ Γουίλς, ενεργοποίησε τον συναγερμό καθώς αντιλήφθηκε την παρουσία εισβολέων που επιχειρούσαν να διαρρήξουν τα γραφεία της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι πέντε άντρες - μέλη της ομάδας των “υδραυλικών” - στην προσπάθειά τους να τοποθετήσουν “κοριούς” στις τηλεφωνικές συσκευές των πολιτικών τους αντιπάλων, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και αποκαλύφθηκε ότι αποτελούσαν γέννημα - θρέμμα του Λευκού Οίκου και σκοπός της αποστολής τους ήταν η συγκάλυψη στοιχείων που δεν έπρεπε να βγουν στη δημοσιότητα.

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι η διάρρηξη στα γραφεία των Δημοκρατικών δεν ήταν η μοναδική τους δραστηριότητα αφού εννέα μήνες πριν, είχε προηγηθεί η παραβίαση του γραφείου του Ντάνιελ Έλσμπεργκ, πρώην αναλυτή του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Ο άνθρωπος αυτός είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τους “μυστικούς υπαλλήλους” του Λευκού Οίκου καθώς είχε δημοσιεύσει στην “New York Times” απόρρητη έκθεση του Πενταγώνου αναφορικά με την αληθινή ιστορία στο Βιετνάμ.

Ο Νίξον θέλοντας να καλύψει τα δεδομένα χρησιμοποίησε τους “υδραυλικούς” για να επισκευάσουν τις διαρροές του Λευκού Οίκου...

Σας θυμίζει κάτι όλη αυτή η ιστορία;

Με μια πρώτη ματιά η διαφορά που βρίσκουμε είναι ότι ο Νίξον παραιτήθηκε ενώ ο δικός μας πήδηξε απ’ τον 5ο και η κυβέρνηση κάλυψε το σκάνδαλο με ερωτικές περιπτύξεις...

 

 

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε…

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς,  εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση

«Το συμπέρασμα είναι πλέον κοινό, καθολικό και επιτακτικό.

Η Κοινωνία απαιτεί να απαλλαγεί από τα φαινόμενα διαφθοράς, που βρίσκει διαρκώς μπροστά της.

Η Οικονομία χρειάζεται δρόμους ανοιχτούς, χωρίς διόδια συναλλαγής.

Ο δημόσιος βίος υποχρεούται να ανατάξει το κύρος του. Και αυτό, μπορεί να το πετύχει μόνο μέσα από την απόλυτη ανταπόκριση στο αυτονόητο: Την εμπέδωση της διαφάνειας παντού.

Με μία φράση: Θέλουμε μία Ελλάδα που δεν έχει σκιές και δεν συμβιβάζεται με το γκρίζο. Μία Ελλάδα με περισσότερο φως. Αυτή είναι η δέσμευση και το μήνυμά μας για τη σημερινή ημέρα, αλλά και για κάθε ημέρα».

Μόνο σαν ανέκδοτο μπορούμε να εκλάβουμε τη δήλωση αυτή, καθώς τα χρόνια που βρέθηκε η Ν.Δ. στην εξουσία η διαφάνεια είχε γίνει «opac*».

* Opac: χρησιμοποιείται συνήθως για την περιγραφή μαύρων, πολύ χοντρών, αδιαφανών καλσόν.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 guests και κανένα μέλος