Τον τόπο και χρόνο εκδήλωσης για την ονομαστική του εορτή, το περασμένο Σάββατο 28/11, διάλεξε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Κάσδαγλης και υποψήφιος Δήμαρχος, για ν’ ανακοινώσει την ονομασία του Συνδυασμού του και τον κεντρικό πυρήνα των συνεργατών του, στο παραλιακό κέντρο «Ακρωτήρι».

Γιορτή για τον Ανδρέα, γενέθλια και ονοματοδοσία για τον Συνδυασμό

«ΒΟΥΛΑ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»

και το αιτιολόγησε ο υποψήφιος πλέον Δήμαρχος Ανδρέας Κάσδαγλης, στο σύντομο λόγο του προς τους πολυπληθείς φίλους και τους επίσημους, που είχαν κατακλύσει το kasdaglis-1κέντρο από νωρίς μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

«Βούλα – Νέα πορεία, για ποιότητα ζωής». Για την ποιότητα ζωής που μας αξίζει, τόνισε ο Α. Κάσδαγλης και ξεκαθάρισε. «Λέμε  όχι στην εμπορευματοποίηση της πόλης» και υπογράμμισε με έμφαση ως «Η παραλία και η θάλασσα είναι κοινόχρηστα αγαθά».

Τόνισε ότι «όλα τα θέματα θα αντιμετωπισθούν διεξοδικά, στην πολιτική συγκέντρωση του συνδυασμού, δεδομένου ότι ούτε ο χρόνος, ούτε ο τόπος είναι κατάλληλος για τέτοιου kasdaglis_2είδους πολιτικές αναλύσεις».

Και ολοκλήρωσε ο Α. Κάσδαγλης: «Ετσι γίνεται σαφές, ότι η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, αποτελεί για μας πρώτη επιλογή. Ώστε, αυτοί που θα μας εμπιστευθούν, να γνωρίζουν ότι ουσιαστικά μας δεσμεύουν, για την υλοποίηση της πρωταρχικής μας αυτής υπόσχεσης.

- Με την ευθύνη του πρώτου.

- Με εμπειρία και γνώση, έχουμε τις πόρτες της καρδιάς μας ανοιχτές, σε όσους συμπολίτες θέλουν να πορευθούν μαζί μας, το δρόμο για την ανάπτυξη της Βούλας σε πρότυπη πόλη. Ανεξάρτητα από κομματικές και πολιτικές προτιμήσεις. Παρά τις όποιες διαφορές μας, η Βούλα που μας ενώνει, είναι το σημαντικότερο».

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 34 guests και κανένα μέλος