Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
της Δημοτικής Αρχής Βούλας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ


ΨΕΜΑ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΦΕΛΕΙΑ;

γράφει ο Άγγελος Αποστολάτος
Αρχηγός Δημοτικού Συνδυασμού  «Δ.Α.Δ.Α με ΟΡΑΜΑ»




Είναι πλέον απίστευτο το πού μπορεί να φτάσει ο παραλογισμός των τοπικών μας αρχόντων, που ως απλοί και ταλαιπωρημένοι πολίτες αρθρογραφούν φωνάζοντας μεγάλες φυσικά αλήθειες βρωμιάς και εγκατάλειψης της πόλης μας, για τις οποίες όμως ήταν και είναι οι μόνοι υπεύθυνοι!

Πιο συγκεκριμένα, με έκπληξη διαβάσαμε όλοι εμείς οι δύστυχοι παρατηρητές της εξαθλίωσης του τόπου μας, το ολοσέλιδο άρθρο που με καμάρι υπογράφει ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στην εφημερίδα “Η Βούλα και ο Κόσμος της”, την 01-11-2009.
Το συγκεκριμένο άρθρο με τίτλο: apostolatos-epaggelmaties“ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ CAMPING - Το μαγευτικό camping Βούλας δίπλα στο ΠΙΚΠΑ - Τώρα βρωμιά και εγκατάλειψη”!
περιγράφει σε ένα κείμενο 600 περίπου λέξεων, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό όλη την εξαθλίωση της Β’ Πλάζ και του camping, τα οποία επί δεκαετίες αποτέλεσαν πόλο έλξης επισκεπτών, καμάρι των κατοίκων της περιοχής.

Και ειλικρινά σε κάθε απλό πολίτη - που δεν έχει κανένα στόχο αντιπολίτευσης, - προκύπτει ένα και μόνο ερώτημα:
είναι δυνατόν κε ΥΠΕΥΘΥΝΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,
ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ,
ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ να το γράφετε εσείς αυτό το άρθρο;

Είναι δυνατόν να μη ντρέπεστε;
Κατά τη συγγραφή αυτού του κειμένου, δε σας πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό το γεγονός ότι, εσείς ευθύνεστε γι΄αυτό το κατάντημα που με ειλικρίνεια περιγράφετε;

  • Ποιοι είναι οι επώνυμοι που μετέτρεψαν τα διαμάντια μας σε σκουπιδότοπους κε Υπεύθυνε πολιτικής Προστασίας;
  • Ποιοι υπέγραψαν το μνημόνιο με το οποίο επισφράγισαν την καταστροφή όλης της παραλίας;
  • Δε γνωρίζετε κε Σωτηρόπουλε ότι εσείς το κάνατε αυτό;
  • Δε γνωρίζετε ποια συμφέροντα εξυπηρετήσατε με αυτή σας την πράξη;


Το ξέρατε και τότε και σήμερα. Όλοι σας!
Γι΄αυτό και σε όλο σας το κείμενο μιλάτε στον πληθυντικό. Όλη η Δημοτική Αρχή και γνώριζε και γνωρίζει. Και ξέρει ότι για όοολο αυτό το σκουπιδαριό, τη βρωμιά και τη δυσωδία που επικρατεί στην περιοχή ο απόλυτα αρμόδιος είναι ο Δήμος και η Δημοτική Αρχή!!! Εσείς δηλαδή που περίτρανα- μόνος σας – καταγγέλλετε!!!!!

Μας κοροϊδεύετε κε Δημοτικέ Σύμβουλε;
Μας λέτε ψέματα κε Σωτηρόπουλε;
Ή μήπως απλά δε γνωρίζετε τις ευθύνες σας; γιατί ακόμα και αν προσπαθήσουμε να σας δώσουμε αυτή τη δικαιολογία της άγνοιας και της αφέλειας θα πρέπει την ίδια στιγμή να σας καλέσουμε να παραιτηθείτε, διότι είστε όλοι επικίνδυνοι γι΄ αυτήν την πόλη.
Είστε ανίκανοι να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πολιτών, είστε επικίνδυνοι για τη δημόσια περιουσία και υγεία.

Ακόμα και τώρα που μιλάμε, κάθε λογής περαστικός κατασκηνώνει ανεξέλεγκτα στο σημείο, απλώνει τα ρούχα του και ο θεός ξέρει τί άλλο κάνει στην περιοχή. Και εσείς που τα βλέπετε, βγήκατε και τα καταγγείλατε! Μήπως όμως πέρασε η ώρα για όλα αυτά; μήπως με τα έργα και τις πράξεις σας καταφέρατε να είναι πλέον πολύ αργά;
Και μετά από αυτήν την κατάντια, έρχεστε και προτείνετε “να κατασκευάσουμε γήπεδα Ολυμπιακών Προδιαγραφών ώστε να μαζέψουμε στη Βούλα όλα τα Νότια Προάστια”.

Αυτό κύριοι της Δημοτικής Αρχής επιθυμούν οι κάτοικοι του τόπου μας;
Θέλουμε όλοι εμείς πολυδύναμα αθλητικά κέντρα, για να αθλούνται τα νιάτα όλων των Νοτίων Προαστίων;
Και συνεχίζετε: “Μέχρι να καταφέρουμε να γίνουν όλα αυτά, να διορθώσουμε τις υπάρχουσες υποδομές για να φιλοξενούμε Παλιννοστούντες, Αθίγγανους και Πομάκους”!!!!!!

Και σας ξαναρωτάμε κύριοι της Δημοτικής Αρχής: Θέλουν οι Βουλιώτες να εγκαταστήσουμε τα παιδιά των παλιννοστούντων, των τσιγγάνων και των Πομάκων στην περιοχή;

Αυτό είναι το νέο σας όραμα! Αυτά είναι τα νέα σας πλάνα; Mεγαλύτερη εξαθλίωση; Δε θα χαρούνε ποτέ ξανά οι κάτοικοί μας αυτήν την περιοχή;

Για το Θεό, σας ζητάμε να μην κάνετε τίποτα.
Αφήστε τον κόσμο της Βούλας να αποφασίσει στις επερχόμενες εκλογές και γι’ αυτό το ζήτημα. Αποδεικνύεται ακόμα και με τις σημερινές σας προτάσεις, πως ακόμα και αν δεν είστε επικίνδυνοι, σίγουρα δεν εκπροσωπείτε όλους εμάς τους Βουλιώτες, που ζούμε εδώ και εισπράττουμε - βιώνουμε τα αποτελέσματα των επιλογών σας και της απραξίας σας.

Αφήστε την επόμενη δημοτική αρχή να λύσει κι αυτό το ζήτημα.
Αφήστε αυτούς που ξέρουν και μπορούν να κάνουν την περιοχή έναν επίγειο παράδεισο για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Γιατί αυτό αγαπητοί κύριοι θέλουν οι Βουλιώτες και οφείλατε να το γνωρίζετε.
Ζητάμε από όλους σας έστω και τώρα να ενημερωθείτε. Και πριν αποφασίσετε να αρθρογραφήσετε ξανά να το σκεφτείτε καλά, γιατί τα γραπτά μένουν και όταν διακατέχονται από τόση αφέλεια μπορεί να κάνουν μεγάλο κακό σε τούτο τον τόπο.

Βούλα 02-11-2009

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 guests και κανένα μέλος