Ουδέν κακόν αμιγές ...καλού - Ναι ή όχι στο εμβόλιο της νέας γρίπης;


Κάθε καλό ή κακό γεγονός που συμβαίνει, οι κυβερνήσεις, ο επιχειρηματικός κύκλος αλλά και ο απλός κόσμος το εκμεταλλεύεται εις όφελος του με θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα για το σύνολο. Για παράδειγμα οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τουριστική εκμετάλλευση. Η οικονομική κρίση ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για την κυβέρνηση ότι δεν έχει λεφτά για έργα· για τις επιχειρήσεις ότι δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα χρέη τους· για απολύσεις υπαλλήλων αλλά και για αγορές αυτοκινήτων π.χ. απ’ όσους έχουν λεφτά καθώς οι εταιρείες προσφέρουν πολλά.   
Άλλο ένα τέτοιο γεγονός το οποίο εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο, είναι και η πολυξακουσμένη γρίπη Α. Πώς το εκμεταλλεύονται; Διαβάστε παρακάτω δύο παραδείγματα επιχειρήσεων.

«ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ»

«Η Τεχνολογία T.S.S. «θερμοδυναμική μέθοδος καθαρισμού» που εφαρμόζει η συσκευή Airfree λειτουργεί φυσικά και αποτελεσματικά καταστρέφοντας από τον αέρα σε κλειστούς χώρους, τους ιούς, τα μικρόβια, τα βακτήρια και τις λοιπές αλλεργιογόνες ουσίες που είναι υπεύθυνες για τη γρίπη, τις ιώσεις και τα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Στα 15 πρώτα λεπτά λειτουργίας, ο χώρος αρχίζει να απαλλάσσεται από όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία που έχει ο αέρας».

Θερμομέτρηση από απόσταση
«α) βάση των στοιχείων και των εξαγγελιών  της επιστημονικής κοινότητας της Ε.Ε. αναμένεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων του ΙΟΥ της νέας γρίπης την προσεχή περίοδο,
β) το βασικό σύμπτωμα των κρουσμάτων του ιού της νέας γρίπης είναι ο πυρετός άνω των 37,8 Cο  
γ) το σύστημα focus health (θερμομέτρηση από απόσταση) από την εταιρεία Focus Group έχει αποδειχτεί  αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης της μετάδοσης, αφού σε πάρα πολλούς δήμους που έχουν προμηθεύσει τα σχολεία τους καθώς και σε σχολικές μονάδες και υπηρεσίες που χρησιμοποιείται για καθημερινό έλεγχο, έχει θεαματικά αποτελέσματα,
Όλες οι διεθνείς και κρατικές οδηγίες αναφέρουν ως πρωταρχικό και βασικό σύμπτωμα του νέου ιού της γρίπης Η1Ν1, τον πυρετό, ειδικά σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης ατόμων αφού ο πυρετός είναι και το μόνο σημείο διάγνωσης από μη εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό».
Και μην ξεχνάτε τα - πολύ πρακτικά ομολογουμένως - απολυμαντικά jel χεριών που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Ούτε στο όνειρό τους δεν θα είχανε δει τέτοιες πωλήσεις οι εταιρείες.

Εμβόλιο Νέα Γρίπης
Στο Νέο Μεξικό και στις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να εμβολιάζουν τον κόσμο ακόμα και μέσα στα αυτοκίνητά τους. Ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του με τον Στρατή Λιαρέλη την βρήκαν καλή ιδέα· εδώ όπως θα είμαστε κολλημένοι στην κίνηση της Κηφισίας ας πούμε, τσακ να σου κάνουν κι ένα εμβόλιο. Μπρρρ, εγώ ανατρίχιασα κι όλας.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι όλοι οι γιατροί υπέρ του νέου εμβολίου για την καταπολέμηση της γρίπης. Υπάρχει η άποψη ότι είναι αδοκίμαστο και μπορεί να φέρει χειρότερα αποτελέσματα.

Ο Dr. Ντόναλντ Μίλερ, καρδιοχειρουργός και καθηγητής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, συστήνει την αποφυγή των εμβολίων γρίπης.
Απόσπασμα από άρθρο του Dr. Ντόναλντ Μίλερ

Η γρίπη δεν ακολουθεί τα συνήθη πρότυπα των λοιμώξεων (ασθένειες που οφείλονται σε μικροβιακό παράγοντα).
Στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετοί γρίφοι που συνδέονται με τις επιδημίες της γρίπης όπως:
- Γιατί η γρίπη είναι και εποχιακή αλλά παράλληλα παρουσιάζονται και κρούσματα κατά την διάρκεια όλου του έτους;
- Τι είναι αυτό που εξηγεί την συχνά ταυτόχρονη εμφάνιση επιδημιών σε χώρες που βρίσκονται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος;
- Γιατί οι επιδημίες σε παλαιότερες εποχές εξαπλώνονταν τόσο γρήγορα, παρά την απουσία των σύγχρονων μεταφορικών μέσων;
Μια θεωρία που κερδίζει έδαφος στην επιστημονική κοινότητα εξηγεί τις επιδημίες της γρίπης ως το αποτέλεσμα μιας νόσου που βρίσκεται σε αδράνεια. Αυτή η νόσος ενεργοποιείται επί ελλείψεως βιταμίνης D. Αυτή η θεωρία παρέχει απαντήσεις σε πολλά από τα παραπάνω ερωτήματα.

Η βιταμίνη D, παράγεται στο σώμα μας με την έκθεση στον ήλιο. Το φθινόπωρο και τον χειμώνα με την μειωμένη ηλιοφάνεια, τα επίπεδά της, πέφτουν στο αίμα. Η γρίπη παραμένει σε λήθαργο μέχρι να μειωθούν τα επίπεδα της D στο αίμα μας. Αυτό εξηγεί την ευρεία εποχική εξάπλωση και την ταχεία εμφάνιση και εξαφάνισή της.
Πρόσφατα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι οι λοιμώξεις του αναπνευστικού είναι πιο συχνές σε άτομα με χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.
Ερευνητές έχουν επίσης ανακαλύψει ότι 2.000 μονάδες βιταμίνης D την ημέρα εξαφανίζουν την εποχικότητα και μειώνουν δραματικά τα περιστατικά γρίπης.

Ο Dr. Ντόναλντ Μίλερ, καρδιοχειρουργός και καθηγητής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, συστήνει την αποφυγή των εμβολίων γρίπης και την λήψη βιταμίνης D αντί αυτών.
Τελικά πού είναι η αλήθεια;Μια Ελληνίδα ταρακούνησε τη Γερουσία των ΗΠΑ


Στο προσκήνιο, αυτές τις ημέρες, η υπόθεση της Ολυμπίας Σνόου η οποία θεωρείται μία στους δέκα πιο ισχυρούς γερουσιαστές της Αμερικής, σύμφωνα με το περιοδικό «Time» όχι μόνο για την πολύ σημαντική απόφαση για το σύστημα της υγείας στην Αμερική που κρέμμεται απ’ την ψήφο της, αλλά και για την πολύ δύσκολη και σκληρή ιστορία ζωής που την ακολουθεί.  
Στην κόρη Ελλήνων μεταναστών από τη Σπάρτη και τη Μυτιλήνη,  λοιπόν «ακουμπάνε» τις τελευταίες ημέρες ο Λευκός Οίκος και εκατομμύρια ανασφάλιστοι Αμερικανοί με στόχο να περάσει από τη Γερουσία το ιστορικό νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του συστήματος υγείας. Παιδί μεταναστών από τη Σπάρτη και τη Μυτιλήνη, η Ολυμπία Σνόου έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 9 ετών από καρδιακή προσβολή και τη μητέρα της, έναν χρόνο μετά, από καρκίνο του μαστού. Ένα «βάρος» που μετέτρεψε σε ευαισθησία...
Όλο το προηγούμενο διάστημα τα αμερικανικά ΜΜΕ εστίασαν στο πρόσωπο-κλειδί, τη μετριοπαθή Ρεπουμπλικάνα, Ολυμπία Σνόου, αφού οι Δημοκρατικοί χρειάζονται την κρίσιμη ψήφο της στη Γερουσία (διαθέτουν 59 γερουσιαστές, απαιτούνται 60 ψήφοι) για να εγκριθεί το νομοσχέδιο.

Τα εμπόδια της ζωής
παίζουν τον σπουδαιότερο ρόλο στις αποφάσεις της


Η Σνόου σε ηλικία μόλις 9 ετών έχασε από καρδιακή προσβολή τον Έλληνα μετανάστη πατέρα της, ο οποίος δούλευε ως μάγειρας σ' ένα ρεστοράν, ενώ έπειτα από ένα χρόνο έχασε και τη μητέρα της από καρκίνο του μαστού. Αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον μεγαλύτερό της αδελφό για να ζήσει μαζί με τον θείο της, που αγωνιζόταν να αναθρέψει τα έξι παιδιά του με τα ελάχιστα χρήματα που εξοικονομούσε. Όμως τα χτυπήματα της μοίρας για την ομογενή πολιτικό δεν σταμάτησαν εκεί: Στα 26 της χρόνια έχασε τον πρώτο της σύζυγο, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα, ενώ λίγο αργότερα έχασε και τον θετό της γιο σε ηλικία μόλις 20 ετών από καρδιακό νόσημα.

Η Ολυμπία Σνόου είναι γνωστή στην Ουάσιγκτον ως μια ανυποχώρητη πολιτικός και αυτό το αποδίδει εν μέρει στον σκληρό χαρακτήρα του πατέρα της, Γεωργίου Μπουχλή. Μετά την αποχώρηση του Πολ Σαρμπάνις είναι η μοναδική ομογενής στη Γερουσία. Τον Αύγουστο του 2007 πρωτοστάτησε, μαζί με τον τότε γερουσιαστή Μπαράκ Ομπάμα και τον Δημοκρατικό συνάδελφό της Ρόμπερτ Μενέντεζ, στην κατάθεση ψηφίσματος στη Γερουσία των ΗΠΑ αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Πηγή πληροφοριών: ΕλευθεροτυπίαGreek lover...

87%: Οι πρωταθλητές
Σε περσινή, παγκόσμια έρευνα της Durex, το 87% των Ελλήνων - κατά δήλωσή του - κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα, επίδοση που τους φέρνει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πάνω από Γάλλους, Βραζιλιάνους κ.ά.
45%: Οι ανικανοποίητες
Το 45% των Ελληνίδων αντιμετωπίζει σεξουαλικά προβλήματα. Δυσκολεύεται να φτάσει σε οργασμό, έχει μειωμένη επιθυμία και συμμετέχει χωρίς να αποκομίζει ηδονή. Μερικές φορές, όλα αυτά συμβαίνουν μαζί.
30%: προβλήματα... ανδρών
Το 30% των ανδρών αντιμετωπίζει κυρίως προβλήματα στύσης και εκσπερμάτισης. Τα προβλήματα είναι συνηθέστερα στη μέση και στην τρίτη ηλικία, όπου ένας στους δύο εμφανίζει τέτοια συμπτώματα.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 guests και κανένα μέλος