«Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι πρωτοπόρος στην ανακύκλωση τους τελευταίους τριάντα μήνες. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αποτέλεσμα των οποίων είναι να ανακηρυχθεί πρώτος Δήμος στο Λεκανοπέδιο, μετά τον Δήμο της Αθήνας στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών...Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι πρωτοπόρος στην ανακύκλωση τους τελευταίους τριάντα μήνες. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αποτέλεσμα των οποίων είναι να ανακηρυχθεί πρώτος Δήμος στο Λεκανοπέδιο, μετά τον Δήμο της Αθήνας στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με σύνθημα: «η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και του καθενός μας χωριστά», επέβλεψε προσωπικά διαδικασία, ανακύκλωσης του παλιού μηχανογραφικού εξοπλισμού του Δήμου.
Το σημειώνουμε αυτό ιδιαίτερα, γιατί στην ευρύτερη περιοχή μας δεν υπάρχει ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.
Στη Βούλα που είχε βάλει ένα κοντέινερ γι’ αυτό το λόγο, το απέσυραν γιατί τα έπαιρναν οι γύφτοι, όπως ανέφερε κάποια στιγμή ο Δήμαρχος. Ετσι προτίμησε να αφήσει την πόλη χωρίς ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών με αποτέλεσμα να βλέπουμε στους δρόμους χύμα compiouters, οθόνες και ό,τι άλλο πετιέται.
Είναι θέμα ευαισθησίας...

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 479 επισκέπτες και κανένα μέλος