Φωτιά σε χώρο αποθήκευσης στην βιομηχανική περιοχή του Κορωπίου

της επιχείρησης αρτοποιημάτων “Καραμολέγκος“

η φωτιά ξέσπασε στον χώρο των αποθηκών των πρώτων υλών, στις εγκαταστάσεις του logistics της εταιρείας «Απολλώνιον», οι οποίες κάηκαν ολοσχερώς παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, πρόκειται για διώροφο κτίριο μεταλλικής κατασκευής.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούσαν 50 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και εθελοντές, ενώ υπάρχει συνδρομή και από υδροφόρες ΟΤΑ.

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης

«Ευτυχώς, μεγάλη ευλογία δεν ήταν κανένας άνθρωπος μέσα, βγήκαν όλοι έξω. Έφτασε αμέσως η πυροσβεστική. Πραγματικά τους ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους μας, οι οποίοι τρέξανε να σβήσουν τη φωτιά» είπε ο Μανώλης Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης του εργοστασίου.

 

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία “ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ” εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα, 14 Ιανουαρίου αργά το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του logistics της εταιρείας «Απολλώνιον» στο Κορωπί, εκδηλώθηκε σοβαρής έκτασης πυρκαγιά από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη και ασφαλή απομάκρυνση του συνόλου του προσωπικού. Παράλληλα, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της
Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η διοίκηση της εταιρείας θα ακολουθήσει κάθε προβλεπόμενη διαδικασία για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο Πυροσβεστικό Σώμα και τους ανθρώπους του για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους, καθώς και στους εργαζομένους μας για τη συνεργασία τους από την πρώτη στιγμή”.

Πηγή: www.news247.gr