Φιλοξενήθηκε στο Ναυτικό Ομιλο Βούλας

 

Από 10 έως 12 Μαΐου 2024 διοργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βούλας η Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για σκάφη τύπου J24 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

35 αθλητές από την κλάση J24 αγωνίστηκαν κάτω από απαιτητικές συνθήκες με ισχυρούς ανέμους έως και 5μποφόρ.

Εννέα ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα. Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τους αγώνες από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒούλας είδαν κούρσες με πολλές εναλλαγές στις θέσεις, υψηλό ανταγωνισμό, ένταση, πολλά κοντινά κροσαρίσματα και αλλαγές στη κορυφή της βαθμολογίας μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία που έκρινε και το νικητή του Πρωταθλήματος.

Το αγωνιστικό κομμάτι διηύθυνε ο Βαγγέλης Πολυκανδριώτης ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων, ενώ το στήσιμο του στίβου ανέλαβαν οι έμπειροι προπονητές του Ομίλου.

Οι αγώνες έκλεισαν σε πανηγυρικό κλίμα με την απονομή των κυπέλλων στους νικητές από τα Μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας οι οποίοι ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες αθλητές και εθελοντές και απηύθυναν πρόσκληση για περισσότερες τέτοιες διοργανώσεις.

Ο Πρόεδρος  Χρήστος Κυφίδης και μέλη της Ελληνικής κλάσης σκαφών J24 απέδωσαν τα εύσημα στο ΝΑΟΒούλας για την εξαιρετική διοργάνωση και μετέφεραν την επιθυμία όλων των αθλητών για περισσοτέρους τέτοιους αγώνες, και παρόμοια φιλοξενία.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας ευχαρίστησε τους εθελοντές και φίλους του ομίλου που βοήθησαν, συμμετείχαν, προσέφεραν και εργάστηκαν σκληρά ώστε να πραγματοποιηθεί η Α’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκαφών Κλάσης J/24.

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο, τους προπονητές, τους φύλακες, το διοικητικό προσωπικό και τη γραμματέα Γεωργία Πετρά.

Τέλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον  Κυριάκο Οικονόμου ο οποίος παραχώρησε το σκάφος του για τις ανάγκες του αγώνα και τον Θωμά Μένη για τη βοήθειά του στη διεξαγωγή των αγώνων.

naov panellinioiΠρώτος νικητής το σκάφος  JMania με αριθμό ιστίου GRE 5367, με κυβερνήτη τον Σωτηρίου Στυλιανό και  πλήρωμα τους Κυφίδη Χρήστο, Σκοτίδα Κύνθια, Βέργου Ουρανία, Τριδήμα Κωνσταντίνο, Γκούντα Μαρίνα

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 236 guests και κανένα μέλος