Ανερυθρίαστα, οι γαλάζιες ταξιαρχίες συνεχίζουν να χτυπούν – κι ότι προλάβουν – μέχρι τις εκλογές, βέβαιες ότι απέρχονται. Με τον τρόπο όμως αυτό επιταχύνουν και εξασφαλίζουν το δυσοίωνο αποτέλεσμα.
Είναι το σύνδρομο του τρωκτικού κατά τη βύθιση του πλοίου. Το έχουμε ξαναζήσει το σκηνικό το 2004 με άλλους πρωταγωνιστές...

Νέο προεκλογικό έγκλημα

Αλλαγή χρήσης στο Κτήμα Καμπά

 

Ανερυθρίαστα, οι γαλάζιες ταξιαρχίες συνεχίζουν να χτυπούν – κι ότι προλάβουν – μέχρι τις εκλογές, βέβαιες ότι απέρχονται. Με τον τρόπο όμως αυτό επιταχύνουν και εξασφαλίζουν το δυσοίωνο αποτέλεσμα.

Είναι το σύνδρομο του τρωκτικού κατά τη βύθιση του πλοίου. Το έχουμε ξαναζήσει το σκηνικό το 2004 με άλλους πρωταγωνιστές.


Επί του προκειμένου, άρον – άρον, ο ΟΡΣΑ (Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος(!) Αθήνας) αποφάσισε ομόφωνα την περασμένη Τετάρτη 16.9.09, την αλλαγή χρήσης γης του Κτήματος Καμπά (ιδιοκτησίας REDs) από ΖΟΕ (Ζώνες Οικιστικού Ελέγχου) σε ΠΟΑΠΔ (Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων), προκειμένου να ικανοποιηθεί το κερδοσκοπικό αίτημα της ιδιοκτήτριας εταιρίας, για την κατασκευή του μεγαλύτερου Εμπορικού κέντρου στη Ν. Ευρώπη!!, όπως καταγγέλλουν και οι κάτοικοι (blogspot.com pallini-perivallon).

Τέτοια παραγωγική δραστηριότητα, δηλαδή. Διασκεδασάδικα εις την νιοστήν!


Εχουμε ασχοληθεί κατ’ επανάληψη με το θέμα της επένδυσης αυτής, η οποία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή, μοιάζει με καταδίκη της καρδιάς της Ανατολικής Αττικής, της Παλλήνης.

Να θυμίσουμε ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο έχει απορρίψει ομόφωνα μια τέτοια επένδυση, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, αφού εμποδίστηκε κατ’ επανάληψιν από τους κατοίκους να συνεδριάσει προκειμένου να πάρει απόφαση, εν τέλει αποφάσισαν κατά πλειοψηφία και υπερψήφισαν την επένδυση, σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, πλην του Αν. Μπουντουβά.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν δριμύτατα τους συμβούλους του ΟΡΣΑ ως «πολιτικά τσιράκια και εγκάθετους» του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Γ. Σουφλιά, οι οποίοι αποφάσισαν και γνωμοδότησαν «κατ’ εντολήν» του, συνεπικουρούμενοι από το Δήμαρχο και την πλειοψηφία των συμβούλων του Δήμου Παλλήνης.

Θα ακολουθήσει λοιπόν ο κ. Υπουργός υπογράφοντας  Προεδρικό Διάταγμα – την παραμονή των εκλογών – νομότυπα(!) «κατόπιν ομοφώνου εισηγήσεως του αρμοδίου οργάνου»!!!

Τέλος οι κάτοικοι κάνουν έκκληση στον Πρόεδρο Δημοκρατίας να μην υπογράψει σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Είδομεν!  

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 76 επισκέπτες και κανένα μέλος