το έργο θα επιφέρει σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, την προστασία των υπόγειων υδάτων

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες επί της Λ. Αθηνών – Σουνίου στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Αποχέτευση Οικισμού Ποσειδωνίας Δήμου Λαυρεωτικής».

Το έργο αφορά την κατασκευή αποχέτευσης του οικισμού της Ποσειδωνίας, με τεχνολογία αναρρόφησης (vacuum) και συμπληρωματικού συμβατικού βαρυτικού δικτύου με αντλιοστάσια, το αντλιοστάσιο κενού, τα κεντρικά αντλιοστάσια που διοχετεύουν τα λύματα μέσω κατάθλιψης στον κεντρικό συλλεκτήρα της πόλης του Λαυρίου, και τις ιδιωτικές συνδέσεις του βαρυτικού δικτύου και του δικτύου κενού από αγωγούς Φ160, τη θέση σε αποδοτική λειτουργία και τις δοκιμές ολοκλήρωσης, τη δοκιμαστική λειτουργία και συντήρηση του έργου, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, την κανονική λειτουργία και συντήρηση του έργου, για διάστημα 24 μηνών.

Κατά την παρούσα περίοδο οι εργασίες πραγματοποιούνται στο ύψος της Κατασκήνωσης του Υπουργείου Οικονομικών.

Παρακαλείστε για την αυστηρή τήρηση την Εργοταξιακής Σήμανσης και της Φωτεινής Σηματοδότησης, για την εξασφάλιση της Οδικής Ασφάλειας.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής δήλωσε σχετικά: «Το συγκεκριμένο έργο θα επιφέρει σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, την προστασία των υπόγειων υδάτων από τη μόλυνση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, από τους οποίους ζητάμε να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου.»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 guests και κανένα μέλος