Προθεσμία υποβολής συμμετοχών Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων 15 χρόνων διοργανώνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρες 09:00 – 14:00 διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις Σπουδές στο Ίδρυμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των μαθητών της Γ' Λυκείου και υποψήφιων φοιτητών για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ΟΠΑ. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες πρακτικής άσκησης των φοιτητών και επαγγελματικής αποκατάστασης στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας. Επιπλέον, φοιτητές και φοιτήτριες των οκτώ (8) Τμημάτων του Πανεπιστημίου θα «καταθέσουν» τις εμπειρίες τους από τις σπουδές τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ή να δηλώσουν συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι του youtube του Πανεπιστημίου όπου θα παραμείνει διαθέσιμη και μετά το τέλος της.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ ή μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος