ένα έργο καθοριστικής σημασίας και υποδομής για την πόλη

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 υπεγράφη η διοικητική παραλαβή των έργων που αφορούσαν συνολικά την αποχέτευση ακαθάρτων, του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ). Συγκεκριμένα αφορούν το ΚΕΛ και όλη την εγκατάσταση, τις σήραγγες που έγιναν για να εξυπηρετηθούν οι αγωγοί  και ο υποθαλάσσιος αγωγός. Ένα έργο πολύ σημαντικό για το Κορωπί, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως.
kiousis new 23Ο δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η αποχέτευση ακαθάρτων του Δήμου Κρωπίας, ένα καθοριστικής σημασίας έργο υποδομής για την πόλη μας ολοκληρώθηκε δίνοντας οριστική λύση σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο περιβαλλοντικό όσο και υγειονομικό πρόβλημα δεκαετιών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να βγει και η βάση δεδομένων καταχώρησης για τη συγχρηματοδότηση των εσωτερικών συνδέσεων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

 

Σήμερα υπογράψαμε την διοικητική παραλαβή των έργων που αφορούσαν συνολικά την αποχέτευση ακαθάρτων.

 

Τώρα αναμένουμε την επόμενη φάση του έργου, την αποχέτευση ακαθάρτων του παραλιακού μας μετώπου της Αγίας Μαρίνας – Αγίου Δημητρίου αλλά και των οικισμών του Κιτσίου και της Σκάρπιζας».

Λεπτομέρειες: (https://www.youtube.com/watch?v=58RrfXCZJa0&t=5s )

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 246 guests και κανένα μέλος