Δυσαρέσκεια και αγανάκτηση εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Παλλήνης Σπύρος Κωνσταντάς, στο πρώτο μετακαλοκαιρινό Δημοτικό Συμβούλιο, για τον τρόπο αντιμετώπισης της καταστροφικής φωτιάς...

Στιγμές από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης


Δυσαρέσκεια και αγανάκτηση εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Παλλήνης Σπύρος Κωνσταντάς, στο πρώτο μετακαλοκαιρινό Δημοτικό Συμβούλιο, για τον τρόπο αντιμετώπισης της καταστροφικής φωτιάς.

d.s.pallinis-_1.jpgΟλα τα μέτωπα ήταν επικίνδυνα, ιδιαίτερα όμως αυτό που ήρθε από τον Αγιο Αθανάσιο, όπου εγκλωβίστηκαν οι Δημοτικοί υπάλληλοι, που προσπαθούσαν με αυτοθυσία, να την σταματήσουν, έτσι που έγλειψε το Αθλητικό Κέντρο, είπε.

“Εκφράζω ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Δημοτικούς Υπαλλήλους, αλλά και τους κατοίκους”, τόνισε ο Δήμαρχος.

Ευχαρίστησε τους Δήμους Σπάτων και Αιγάλεω, τη  Νομαρχία για την ουσιαστική συμβολή τους.

“Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αναδάσωση γιατί είναι όλα ιδιοκτησίες, είναι κληροτεμάχια”, κατέληξε ο Δήμαρχος.


Σ.Σ.: Και μόνο αυτή η φράση του Δημάρχου, μας κάνει να σκεφτούμε, γιατί καίγονται τα όρη και οι κορφούλες, αφού είναι ιδιόκτητα(!) και δεν μπορούν να αναδασωθούν. Αρα; θα τα τσιμεντώσουν οι επιτήδειοι...

 

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον Δήμαρχο Παλλήνης

 


Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου είχε ο Δήμαρχος Παλλήνης Σπύρος Κωνσταντάς, ο οποίος δήλωσε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ήταν το μόνο κόμμα που έστειλε επίσημη αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Σπ. Χαλβατζή.

Βουλευτές όλων των κομμάτων επικοινώνησαν και ενημερώθηκαν.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τις επιπτώσεις στην πόλη, μετά την πύρινη λαίλαπα που έπληξε και την Παλλήνη, καθώς και για τις τεράστιες προσπάθειες του Δήμου, και ιδιαίτερα των εργαζομένων και όσων δημοτών εθελοντικά έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να μη θρηνήσουμε θύματα.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 148 guests και κανένα μέλος