Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας!

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» έχει ανάγκη από ένα αυτοκίνητο για να πραγματοποιεί τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’ οίκον επισκέψεις ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς, το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 19.000€.

Για τη «Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ» έχουμε γράψει πολλές φορές, γιατί έχουμε βιώσει το έργο της από πολύ κοντά.

Εχουμε μιλήσει με ασθενείς που ευεργετήθηκαν από τη «Γαλιλαία» και έχουμε νιώσει το έργο της, γι' αυτό απευθυνόμαστε σε όποιον έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, θα είναι η καλύτερη κίνηση και η καλύτερη προσφορά που μπορεί να δώσει αυτές τις ημέρες των γιορτών.

Η «Γαλιλαία» υποστηρίζει  ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο κινητικού νευρώνα από το 2010 με ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στο σπίτι των ασθενών. Ιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και άλλες ειδικότητες, κατόπιν αξιολόγησής των αναγκών και των επιθυμιών του ασθενούς και των φροντιστών του διαμορφώνουν ένα εξατομικευμένο πλάνο κατ’ οίκον επισκέψεων. Για την σωστή λειτουργία του προγράμματος αυτού είναι απαραίτητο εργαλείο τα αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο που θα αγοραστεί θα μεταφέρει τους λειτουργούς υγείας και πρόνοιας καθώς και δανειζόμενο εξοπλισμό με ασφάλεια στα σπίτια των ασθενών που ορισμένες φορές μπορεί να βρίσκονται και 30χλμ. μακριά από τα γραφεία μας

 

Όσοι επιθυμούν να  συνεισφέρουν  μέσω Τραπέζης, μπορούν να επικοινωνήσουν είτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο λογιστήριο της «Γαλιλαίας» 210 6635955 (Ώρες 08:00-14:00).

 

Είναι απαραίτητη η αιτιολογία "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ", αν και εφόσον γίνει η όποια κατάθεση μέσω τραπέζης.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτή την ενέργεια θα διατεθούν στο σύνολό τους για την αγορά αυτοκινήτου.

 

Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί 80% του συνολικού ποσού, η ΓΑΛΙΛΑΙΑ θα συμπληρώσει το υπόλοιπο ποσό για την αγορά του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί λιγότερο από 80% του συνολικού ποσού, τα χρήματα θα διατεθούν για τους σκοπούς της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 193 guests και κανένα μέλος