στο ισόγειο του Δημαρχείου Ηλιούπολης

 Ο Δήμος Ηλιούπολης, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί για τα πυρόπληκτα ζώα από τις μεγάλες πυρκαγιές, θα συγκεντρώνει από σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 τροφή, εξοπλισμό και είδη περιποίησης & φροντίδας για τους τετράποδους φίλους μας που τόσο έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, η παραλαβή των προσφορών από τους πολίτες θα γίνεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 145) από σήμερα Τρίτη 18/7 έως τις 22:00 μ.μ. και από Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 (ώρες 08:00 π.μ. – 22:00 μ.μ.).

Είδη που μπορείτε να προσφέρετε:

  • Ξηρά τροφή / κονσέρβες
  • Γάντια
  • Μωρομάντηλα
  • Καθαριστικά
  • Χαρτί κουζίνας
  • Γάζες και επίδεσμοι
  • Οροί Ματιών
  • Φυσικοί οροί
  • Κρέμες εγκαυμάτων
  • Αντιπαρασιτικά σπρέι και κολάρα

Παρακαλούμε θερμά για τη συνδρομή σας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σε ετοιμότητα με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ) και εθελοντές προκειμένου να παραλάβουν, εφόσον χρειαστεί, πυρόπληκτα ζώα (γάτες, σκύλους κ.ά.) εξαιτίας των πυρκαγιών.

Τηλ: 2109970191

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 guests και κανένα μέλος