Μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη επιφύλασσε ο Ιούλιος για την πόλη της Παλλήνης και τους κατοίκους της.
Μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής και του δημάρχου της πόλης Σπύρου Κωνσταντά, η διοίκηση του Ι.Κ.Α. ενέκρινε τη λειτουργία ιατρείων στην Παλλήνη...

Ιατρεία ΙΚΑ στην Παλλήνη


Μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη επιφύλασσε ο Ιούλιος για την πόλη της Παλλήνης και τους κατοίκους της.

Μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής και του δημάρχου της πόλης Σπύρου Κωνσταντά, η διοίκηση του Ι.Κ.Α. ενέκρινε τη λειτουργία ιατρείων στην Παλλήνη.

Συγκεκριμένα στα ιατρεία του Ι.Κ.Α. (τα οποία θα φιλοξενηθούν σε χώρους 104 τ.μ., μαζί με τους βοηθητικούς χώρους) των εργατικών κατοικιών του Λουτρού, “Γρηγόρης Λαμπράκης”, θα τοποθετηθούν τρεις γιατροί, ένας καρδιολόγος, ένας παθολόγος και ένας παιδίατρος, οι οποίοι θα δέχονται καθημερινά και με πλήρες ωράριο τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α., θα εξετάζουν και φυσικά θα συνταγογραφούν.

Ο δήμαρχος της πόλης Σπύρος Κωνσταντάς δήλωσε για το θέμα:

«Σύντομα η πρωτεύουσα της Ανατολικής Αττικής, η Παλλήνη, θα έχει ιατρεία του Ι.Κ.Α., κάτι που έλειπε από την πόλη μας και ταλαιπωρούσε αφάνταστα χιλιάδες δημότες που αναγκάζονταν να μετακινούνται καθημερινά σε άλλες πόλεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και να εξεταστούν.

Η έλευση των ιατρείων του Ι.Κ.Α. ήταν αποτέλεσμα επίμονων προσπαθειών και επαφών με το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και τους συναρμόδιους φορείς, τους οποίους πείσαμε για την άμεση ανάγκη δημιουργίας του ιατρείου, ενώ ταυτόχρονα και εμείς από τη μεριά μας κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να εξευρεθεί κατάλληλος χώρος που θα φιλοξενούσε τους γιατρούς.

Θέλω να επισημάνω και κάτι ακόμα. Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη έρχεται ως χειροπιαστή απάντηση στις κατηγορίες, μέρους της αντιπολίτευσης, για δήθεν ολιγωρία μας σε σχέση με την παροχή υγείας στους δημότες μας. Τη στιγμή μάλιστα, που για το συγκεκριμένο θέμα η προηγούμενη δημοτική αρχή και νυν αντιπολίτευση δεν είχε προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για να έρθει το Ι.Κ.Α. στην Παλλήνη.

Εμείς ως υπεύθυνη δημοτική αρχή οφείλουμε να δημιουργούμε και να πράττουμε. Η πολιτική των ανακοινώσεων και των ευχολογίων από την αντιπολίτευση δεν μας αφορά, γιατί ακριβώς δεν προσφέρει τίποτα στους δημότες μας.

Αντίθετα, έργα και ενέργειες που ωφελούν πραγματικά την τοπική κοινωνία, αποτελούν για εμάς κύριους καθημερινούς στόχους για τους οποίους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά».

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 83 guests και κανένα μέλος