Απάντηση στον υποψήφιο βο(υ)λευτή της Ν.Δ. που θέλει να τους «τελειώνουμε»

Aφιερώνω τη στήλη μου για να προσκαλέσω κάθε Μεσογείτη και όχι μόνο να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει στο Γέρακα για την «Μοναδα Ανακουφιστικής Φροντίδας ''Γαλιλαία''», Κυριακη 18/6, 8 μ.μ.

Εχω ζήσει από κοντά το έργο της, με επιστήθια φίλη που τη φρόντισαν και τους έχω βαθμολογήσει με άριστα.

Προτρέπω δε, όποιον μπορεί να προσφέρει, στη δομή θα έχει κάνει την ωραιότερη κίνηση σε «ανάπαυση ψυχών».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», ένας διαδημοτικός ετήσιος θεσμός συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ασθενείς με καρκίνο.

Η πρωτοποριακή για τη χώρα μας δράση διεξάγεται από τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, όπου κάθε χρόνο ένας Δήμος, εκ περιτροπής, ορίζεται ως Δήμος Φιλοξενίας.

Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους, που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Η τελετή έναρξης της 2ης «ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί στον Γέρακα.

Με σύνθημα “Οκτώ δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο”, το Δημαρχιακό Μέγαρο στον Γέρακα, Ιθάκης 12, θα ανοίξει την αγκαλιά του την Κυριακή, 18 Ιουνίου και ώρα 20:00 για να υποδεχθεί όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο.

Την τελετή θα χαιρετήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο Δήμαρχος Παλλήνης-Γέρακα-Ανθούσας κ. Αθανάσιος Ζούτσος εκ μέρους όλων των Δημάρχων συνδιοργάνωσης της δράσης.

Θα ακολουθήσει μία σύντομη πεζοπορία προς το 1ο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γέρακα, απονέμοντας συμβολικά φόρο τιμής στη δύσκολη πορεία των ασθενών και των οικογενειών τους, και εορταστική εκδήλωση με μουσικοχορευτικά δρώμενα και παράλληλες δράσεις.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

 

H «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» είναι μια Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, η μοναδική στη χώρα μας, που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης.

Μόνο το 2022 η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φρόντισε 782 ασθενείς & φροντιστές προσφέροντας 1.864 ημέρες φροντίδας στον υπερσύγχρονο ξενώνα της και 5.513 επισκέψεις σε ασθενείς.

Αυτό σε απάντηση στον υποψήφιο βο(υ)λευτή της Ν.Δ. που θέλει να τους «τελειώνουμε» τους καρκινοπαθείς γιατί είναι βάρος στην οικονομία!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 413 guests και κανένα μέλος