Φανάρι στο Νότος;;;

 Ξεκίνησε από τη Βούλα!

Από τον κόμβο του Ασκληπιείου της Βούλας, ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών του οδικού δικτύου ευθύνης της.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης τόσο της σήμανσης, όσο και των φωτεινών σηματοδοτών, ενώ ταυτόχρονα θα τοποθετηθεί στους ιστούς των φαναριών η ειδική πινακίδα για την άμεση επικοινωνία των χρηστών του οδικού δικτύου με τον τετραψήφιο αριθμό 1544, καθώς αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για την Περιφέρεια μέσω του οποίου μπορεί να επιλύει άμεσα προβλήματα και αιτήματα που αφορούν το οδικό δίκτυο. Ήδη, μέχρι σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο έχει δεχτεί πάνω από 3.200 σχετικές κλήσεις.

Παράλληλα, τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο παρεμβάσεων στις υλικοτεχνικές υποδομές του οδικού της δικτύου έχει αντικαταστήσει ήδη πάνω από 11.500 πινακίδες τροχονομικής σήμανσης, ενώ παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται καθαρισμός όσων σημάτων βανδαλίζονται από αυτοκόλλητα, γκράφιτι και διάφορα άλλα διαφημιστικά μηνύματα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης αναφερόμενος στη δράση επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Στόχος της δράσης είναι η βελτίωση της σήμανσης έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτη από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

...Η δράση, εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για την δημιουργία ασφαλών υποδομών στους δρόμους της Αττικής μας. Είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε καθημερινά, με τα μικρά και μεγάλα έργα που υλοποιούμε σε όλη την Αττική και που στόχο έχουν τόσο την αισθητική βελτίωση της εικόνας της Αττικής μας, όσο και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό οδικό δίκτυο».

Φανάρι στο Νότος;;;

fanariΌλα καλά, χρειάζονται οι δράσεις αυτές, αλλά κύριε Περιφερειάρχα πηγαίνεται λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, πάνω στην παραλιακή λεωφόρο Βούλας, στην αφύλακτη διάβαση πεζών, που κανένας δεν σέβεται τις γραμμώσεις και που διασχιζουν καθημερινά παιδιά, παπούδες, ενήλικες, ποδήλατα, γιατί πάνε στην παιδική χαρά, στη θάλασσα, στο καφέ Νότος και στο περιπατητικό μονοπάτι.

Εχει εγκριθεί από την Περιφέρεια φανάρι, αλλά ούτε το φανάρι, ουτε καν μία πιο εξελιγμενη διάβαση δεν τοποθετείται και πραγματικά είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Μην περιμένουμε το επόμενο δυστύχημα;

Προσωπικά Αννα Μπουζιάνη

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος