Μια ματιά σε όλες τις ακτές

Ανατρέχοντας στις παραλίες του Δήμου ΒΒΒ και βλέποντας πώς έχουν σήμερα εξελιχθεί

θα αναρωτηθεί, πώς γίνεται η μία μετά την άλλη να γίνονται «ιδιωτικές»,

μαγαζιά δηλαδή, που θα εκμεταλλεύονται το κοινό αγαθό επί χρήμασι

και μάλιστα τσουχτερό.

Και ο δήμαρχος να επιχαίρει για το κατόθρωμα.

 

Με μια ματιά

Κάμπινγκ Βούλας - Α΄ πλαζ Βούλας

Μια ελεύθερη μέχρι πρότινος παραλία που την χαίρονταν οι κάτοικοι της Βούλας και όλου του λεκανοπεδίου, πέρασε στον ιδιωτικό τομέα για πλήρη εκμετάλλευση με ό,τι αυτό συναπάγεται.

Κόψιμο πολυετων δέντρων, οικοδομικές άδειες με προοπτική υψηλών κτιρίων, 1050 τ.μ. ομπρέλες με ξαπλώστρες - κρεβάτια, περίφραξη που οδηγγεί από τη λεωφόρο μέχρι τη θάλασσα. (ΑΔΑ ΡΡΒΒΩΨΖ-ΓΛΗ).

Β΄αλίπεδο Βούλας.

Εχει μισθωθεί σε ιδιώτη αλλά παραμένει ακόμη κλειστή. Εχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για ενίσχυση υπαρχουσών, αλλά και ανεγερση νέων κτιρίων.

Divani Apollon Palace & Thalasso

Ιδιωτική αμμώδης παραλία!!

Για όσους θέλουν να απολαύσουν περισσότερο τον ελληνικό ήλιο, προσφέρουμε μια ιδιωτική αμμώδη παραλία όπου μπορείτε να χαλαρώσετε.

Για τους λάτρεις των σπορ, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων δραστηριοτήτων στην ιδιωτική παραλία μας!!!

Ουδέν σχολιον!

Ακτή Βουλιαγμένης

Η Ακτή Βουλιαγμένης το «αστέρι» της Βουλιαγμένης, μάλλον σβήνει σιγά - σιγά μετά από τα έργα που έγιναν για την επέκταση της μαρίνας και το εμπορικό κέντρο που στήνεται εκεί.

Η θαλασσα πολλές ημέρες (ιδιαίτερα με το νοτιά) γίνται καφετιά και «ύποπτη»...

Και αυτή η Ακτή, δίδεται σε ιδιώτη Παρ' όλα αυτά τα εισιτήρια ανέβηκαν. Υπάρχουν εκπτώσεις για ειδικές κατηγορίες και για τους δημότες με κάποιες προϋποθέσεις. Υπάρχει και η Ακτή Gold βέβαια με εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης με πολλές ...παροχές και η ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου.

ΒΑΡΚΙΖΑ Yabanaki

Η πλαζ της Βάρκιζας, μισθωμένη από ιδιώτη, βρίσκεται σε αναστολή. Δεν λειτουργεί διότι ο παλιός μισθωτής αποχώρησε. Θα περάσει στη διαχείριση του Δήμου, αλλά καθώς ο Δήμος δηλώνει ανικανότητα θα την μισθώσει σε μεσάζοντες. Αυτό έγινε και με τις άλλες ακτές.

Η ΕΤΑΔ (αξιοποίηση Ακινήτων Δημοσίου) τις παραχώρησε στο Δήμο, ο οποίος πανηγύριζε πριν από 8 περίπου χρόνια για το κατόρθωμα!

Μόνο που ο Δήμος δεν φρόντισε να κρατήσει για τους δημότες του ούτε μία, αλλά τις έδωσε βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα και ο λαός σε λίγο θα τις βλέπει μόνο με ...κυάλια.

Γιατί αλήθεια δεν παίρνει ο δήμαρχος παραδείγματα από δημοτικές ακτές που λειτουργούν σε άλλους Δήμους άψογα;;

Τωρα δίδεται και η ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας για «ανάπτυξη» και εισπρακτική πολιτική.

Σε κάποιες από τις ακτές τοποθετούνται και πλωτές εξέδρες, οι οποίες λειτουργούν ανάμεσα στους λουόμενους!!

Αννα Μπουζιάνη

H  φωτογραφία που δημοσιεύουμε θέλει να καταδείξει πώς ήταν το κάμπινγκ από πράσινο για να κάνετε μια αντιπαραβολή όταν έρθει το ...καινούργιο.

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 371 guests και κανένα μέλος