Το ΠΑΣΟΚ «πάλι μπροστά»

 Μια δραστήρια νέα γυναίκα που δεν φοβάται τα δύσκολα

Την Όλγα Πολίτη γνωρίσαμε στις προηγούμενες εκλογές, όταν ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Μια ευχάριστη, νέα, γυναίκα με διάθεση και όνειρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εξελέγη στο συνδυασμό της πλειοψηφίας στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με το συνδυασμό της πλειοψηφίας και σε καλή σειρά, παρ' ότι μπήκε στο στίβο για πρώτη φορά.

Στην αρχή του 2023 ορίστηκε από το δήμαρχο Αντιδήμαρχος.

Σήμερα τη βλέπουμε σε ένα νέο άλμα, υποψήφια βουλευτή Κυκλάδων!

Εύλογο λοιπόν το ερώτημα, πώς απο το Δήμο Βαρης Βούλας Βουλιαγμενης βρεθήκατε στις Κυκλαδες και το Αιγαίο ως υποψηφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - KIN.AΛ.;

Μην ξεχνάτε κυρία Μπουζιάνη, ότι ο Δήμος ΒΒΒ είναι παραλιακός και εγώ ασχολούμαι με επάγγελμα της θάλασσας, γιατί έχω ιδιαίτερη αγάπη στο  Αιγαίο.  

olga politi 3Ο Δήμος μας όπως και τα νησιά των Κυκλάδων έχουν το μοναδικό προνόμιο να τα λούζει το γαλάζιο του Αιγαίου, να αποτελούν αγαπητούς τουριστικούς προορισμούς και να κατοικούνται απο ανθρώπους που αγαπούν τη Θάλασσα και τη Φύση.

Κάθε τόπος λοιπόν έχει τις δικές του ομορφιές αλλά και τα δικά του ιδιαίτερα πρόβληματα.

Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα βλέποντάς τα, σήμερα ως υποψήφια βουλευτής σε σχέση με το Δήμο ΒΒΒ;

Οι διάφορες είναι τεράστιες όσο αναφορά τα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα στα θέματα υγείας, μεταφοράς και σύνδεσης από την ενδοχώρα και οι φοβερές ελλείψεις στις υποδομές στις Κυκλάδες. Όμως η ακρίβεια το ζήτημα της έλλειψης στέγης σε λογικές τιμές και η βάναυση καθημερινότητα ταλανίζει εξίσου το ίδιο κάθε γωνία της χώρας μας. Για μένα τόσο η Ανατολική Αττική και κυρίως ο Δήμος της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που έχω την τιμή να υπηρετώ ως Αντιδημήμαρχος όσο και οι Κυκλάδες που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κατέρχομαι ως υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ είναι το ίδιο αγαπημένα μέρη με ανθρώπους που αγαπάω και εκτιμώ.

Σ' αυτόν τον δύσκολο - είναι αλήθεια - αγώνα που κάνετε σήμερα, έχετε βρει υποστήριξη από τους πολίτες που εκπροσωπείτε στο Δήμο, αλλά και απο το συνδυασμό που εκλεγήκατε στην αυτοδιοίκηση;

Πραγματικά δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αγάπη και την στήριξη των συμπολιτών μου. Με στηρίζουν έμπρακτα και ηθικά όπως έκαναν και στις δημοτικές εκλογές του 2019. Όπου υπάρχει Κυκλαδίτης που να κατοικεί στο δήμο μας υπάρχει και μια ισχυρή στήριξη στο πρόσωπο μου. Ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενα αλλά τελικά ό,τι θερίζεις σπέρνεις. Θα τιμήσω την στήριξή τους ξανά και ως υποψηφια στις Κυκλαδες. Όσον αφορά τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό συμβούλιο η στήριξη έρχεται από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Δυστυχώς η πλειοψηφούσα διοίκηση του Δήμου, με την οποία εξελέγην, αντί να δει την υποψηφιότητά μου σαν μια ακόμα θετική προβολή της περιοχής μας σιωπεί αδιάφορα.

Τι θα λέγατε σε μια νεα γυναίκα που θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, μια που όπως φαίνεται άλλωστε, είναι ένα πεδίο ανδροκρατούμενο παραδοσιακά.

Θα συμβούλευα κάθε νεα γυναίκα να μη φοβηθεί τίποτα, όχι μόνο στην πολιτική αλλά σε κάθε πεδίο της κοινωνικής της δράσης.

Όσο ανδροκρατούμενο και να ήταν κάποτε το πολιτικό σκηνικό οι καιροί αλλάζουν. Οι γυναίκες γινόμαστε μετά από διεκδικήσεις ετών πιο ανεξάρτητες, πιο δυναμικές και ικανές για το κάθε τι. Δεν μας χαρίζεται τίποτα· ισα - ισα τα εμπόδια είναι πολλά αλλά ακόμη και τρικλοποδιές, ηθικές και ανήθικες που συχνά μεταχειρίζονται ορισμένοι. Θα συμβούλευα και θα προέτρεπα κάθε γυναίκα να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και να παλέψει για κάθε γυναίκα που δεν μπορεί ή δεν τόλμησε να μπορέσει.

Σε περίπτωση εκλογής σας στη Βουλή θα παραμείνετε στο Δήμο;

Η θητεία μου ως Αντιδημάρχου και δημοτικής συμβούλου λήγει τον Δεκέμβρη του 2023. Δεν πρόκειται να παρατήσω τους ανθρώπους που με έμπιστευτήκαν ποτέ. Ήταν και η υπόσχεσή μου, το 2019, όταν κατήλθα ως υποψηφια και με τίμησαν με την ψήφο τους τόσες εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου μας. Εξάλλου στη ζωη μου πάντα μπορώ να αντεπεξέρχομαι ταυτόχρονα σε πολλά δύσκολα πεδία επάγγελματικα και κοινωνικά. Δεν είμαι ηττοπαθής και δεν σκέπτομαι ποτέ την αποτυχία.

Την επομένη των εκλογών -με όποιο αποτέλεσμα φέρει η κάλπη - θα είμαι εδώ, θα βρίσκομαι παρούσα με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον Πολίτη.

Κυρια Πολίτη, σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

Κι εγώ σας ευχαριστώ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 368 guests και κανένα μέλος