Ανανεωμένη ενημέρωση

Η συνεργασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον Χρυσό Οδηγό η οποία έχει στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων της πόλης, πραγματοποιήθηκε  σε ειδική εκδήλωση, στο Δημαρχείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Στην εκδήλωση υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας με τον "Χρυσό Οδηγο",  προκειμενου να βοηθηθούν επιχειρήσεις του Δημου, με τα ψηφιακά εργαλεία που διαθέτει ο Χρυσός Οδηγός.

Παρουσιάστηκαν νέα ψηφιακά εργαλεία και καινοτόμες υπηρεσίες που συμβάλουν τόσο στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δράσεων στην εγχώρια αγορά όσο και στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την είσοδο τους σε ξένες αγορές.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη στην κατεύθυνση αυτή τον «Χρυσό Οδηγός, καθώς είναι η μακροβιότερη ελληνική εταιρεία προβολής επαγγελματιών, η οποία λειτουργεί στην αγορά από το 1971, οπότε κι εκδόθηκε ο πρώτος έντυπος επαγγελματικός κατάλογος. Είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα, που έχει επενδύσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό (digital transformation) και το 2001 με την ψηφιοποίηση του χρυσού οδηγού (xo.gr), η πρώτη online μηχανή αναζήτησης επαγγελματιών. Ο στόχος της, είναι να παρέχει καινοτόμες λύσεις Digital Marketing στους πελάτες της.

Μέσω της συνεργασίας του Χρυσού Οδηγού με το Δήμο, προβλέπεται μεταξύ άλλων:

1.Παροχή προνομιακής έκπτωσης ύψους 50% προς τις Επιχειρήσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στις τιμές του τιμοκαταλόγου του «Χρυσού Οδηγού» για τις παρακάτω υπηρεσίες:

α) Δημιουργία προφίλ της επιχείρησης στην σελίδα του «Χρυσού Οδηγού».

β) Ανάρτηση της επιχείρησης στο «my business» της Google – απεικόνιση στο χάρτη

γ) Δημιουργία ιστοτόπου (website) της επιχείρησης (μονοσέλιδη) και μετά από ειδική συμφωνία με την επιχείρηση, δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), με διασύνδεση στην υφιστάμενη εταιρική ιστοσελίδα της επιχείρησης.

 2.Εκπαίδευση των επιχειρήσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο ψηφιακό marketing, με ετήσια υποστήριξη από το προσωπικό του «Χρυσού Οδηγού», σύμφωνα με το εκάστοτε μεταξύ τους συμβόλαιο.

3. Διεξαγωγή ειδικών σεμιναρίων, για τις Επιχειρήσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με αντικείμενο την «ψηφιακή ταυτότητα» της επιχείρησης και την ανάπτυξη αυτής μέσω Digital Marketing.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 401 guests και κανένα μέλος