Το δημαρχιακό θώκο στο ιστορικό νησί της Σαλαμίνας, διεκδικούν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τρεις υποψήφιοι. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και η Λαϊκή Συσπείρωση με την Παπαελευθερίου Μαρία.

Στην τελευταία δημοσκόπηση, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, για τις εκλογές του Οκτωβρίου, όλα δείχνουν πως ο νυν δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος, έχει υποστεί σοβαρές απώλειες, αφού το ποσοστό του αγγίζει το 34%. Η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, παρόλο που ακόμη, δεν έχει ανακοινώσει όλους τους υποψήφιους συμβούλους, οι οποίοι θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της "Η Σαλαμίνα μας", το ποσοστό της αγγίζει το 40%. Η Λαϊκή Συσπείρωση με το ποσοστό του "άλλου " να βρίσκεται στο 3%, είναι βέβαιο πως η θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι εξασφαλισμένη. Η δεξαμενή των αναποφάσιστων, του δεν ξέρω/δεν απαντώ βρίσκεται στο 24% και φυσικά δεν πρόκειται για άβουλους ψηφοφόρους, αντίθετα αντιπροσωπεύουν την "ψύχραιμη" πολιτική άποψη, που στατιστικά γέρνουν μαζικά προς την μία πλευρά του διλήμματος, συνήθως του "μπροστινού", καθορίζοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή της Σαλαμίνας, θα έχει καταλυτικό ρόλο στο μέλλον του νησιού, μιας και η υποθαλάσσια ζεύξη της Σαλαμίνας με το Πέραμα είναι γεγονός, με την αναβάθμιση της Σαλαμίνας και όλης της Δυτικής Αττικής γενικότερα. Δημιουργούνται λοιπόν, οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για μια μεγαλύτερη δυνατή αύξηση του πληθυσμού της νήσου και η αύξηση σε υποδομές και έργα ουσίας, είναι πιο απαραίτητα από ποτέ. Η εμπειρία της Κας Μπόγρη και τα έργα που υλοποίησε κατά τη θητεία της στην Αντιπεριφέρεια Νήσων, είναι η παρακαταθήκη της και πιθανόν να είναι κριτήριο θετικής ψήφου, σε αντίθεση με τον Κο Παναγόπουλο, όπου τα έργα, που υλοποίησε κατά την θητεία του, περιορίζονται σε απλές παρεμβάσεις χωρίς κανένα έργο ουσίας.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 305 guests και κανένα μέλος