«Γιατί προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής»

Έχοντας σαφή εικόνα των προβλημάτων, αλλά και των απεριόριστων δυνατοτήτων που παρουσιάζει η Ανατολική Αττική για αειφόρο ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, αποφάσισα να συνεχίσω να αγωνίζομαι μέσα από τη Βουλή, στην περίπτωση βέβαια που οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Δεν προέρχομαι από πολιτικά τζάκια, ούτε από επιχειρηματικές ελίτ. Επίσης δεν αποτελώ «προϊόν» πολιτικού μάρκετινγκ. Προέρχομαι από τον κοινωνικό πυρήνα της Ανατολικής Αττικής.

Υπηρέτησα τον τόπο μου για περισσότερα από 32 χρόνια, ως δήμαρχος Καλυβίων και μετέπειτα δήμαρχος Σαρωνικού και ως αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών.

Το όνειρό μας, στον δήμο μας, ήταν η βιώσιμη ανάπτυξη να εφαρμόζεται στην πράξη και να μην αποτελεί ευχολόγιο.

Δρομολογήσαμε υποδομές καίριας σημασίας, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής μας. Δημιουργήσαμε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, σύγχρονα αθλητικά κέντρα και....

3 Πιέσαμε ώστε να εγκριθούν τα σχέδια πόλεως και σε αρκετές περιπτώσεις το πετύχαμε. Αγωνιστήκαμε ώστε οι παραλίες να απελευθερωθούν από καταπατητές και να αποδοθούν στους πολίτες.

3 Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής είναι η έλλειψη οργανωμένης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

3 Η δημιουργία νέων, σύγχρονων υγειονομικών μονάδων και η ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων κέντρων υγείας αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, τη Νο1 προτεραιότητα για την Ανατολική Αττική.

 

Είναι απαραίτητο, με εξωστρέφεια και καλή οργάνωση, να εγγυηθούμε ανάπτυξη και εργασία, ώστε οι κάτοικοι να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

 

Μιλώ την ίδια γλώσσα με τους συντοπίτες μου. Αν επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί τους, αυτήν τη φορά με δυνατότερα πολιτικά εργαλεία και ισχυρότερη φωνή. Τους γνωρίζω και με γνωρίζουν προσωπικά, γιατί σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησα ποτέ δεν ασκούσα διοίκηση κλεισμένος στο γραφείο μου.

Ήμουν και παραμένω μέχρι σήμερα εκεί όπου με χρειάζονται.

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 379 guests και κανένα μέλος