Δήμαρχος: Αναμένουμε την δικονομική εξέλιξη

Για το θέμα της αντιδημάρχου, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με ντροπιαστικές εικόνες, αναφέρθηκε ο Θάνος Ματόπουλος. Ενα θέμα που μέχρι σήμερα ο δήμαρχος δεν έχει πάρει θέση!!

Επεσήμανε ο Θ. Ματόπουλος: «Το απαράδεκτο γεγονός ότι η συνάδελφός μας, Όλγα Πολίτη, στοχοποιήθηκε με αήθη τρόπο, με σκοπό τη διαπόμπευσή της. Μάθαμε ότι στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που δεν την αφορούσαν με σκοπό να την προσβάλουν σαν άνθρωπο και γυναίκα.

Είναι καταδικαστέο σε όποιον κι αν συμβεί αυτό και στηρίζουμε όλους όσους δέχονται τέτοιου είδους ανήκειες επιθέσεις».

 

H θέση του Δημάρχου

Ο δήμαρχος απάντησε: «Αναφέρατε το θέμα της αντιδημάρχου, της κυρίας Πολίτου. Πολύ προσωπικό και πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα. Και επειδή έχει επιλέξει η ίδια και η οικείοι της να κινηθεί ασκώντας ένδικα μέσα, τα οποία θα προκύψουν και θα αναδείξουν το τι ακριβώς έχει προκύψει από ποιον και με ποιο είδος, εγώ προσωπικά στηρίζω πλήρως τις ενέργειες της ιδίας, όμως για να τοποθετηθούμε σε ένα θέμα, το οποίο έχει πάρει δικαστική διαδικασία, χωρίς η δικαστική διαδικασία να έχει τελεσφορήσει, έστω και σε πρώτο βαθμό θα ήταν πολύ όψιμο και θα αδικούσαμε και την προσπάθεια της ίδιας, αλλά και την ένταση, το εύρος και το βάθος αυτής της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Εχω βρεθεί και έχουμε κουβεντιάσει με την ίδια πολλές φορές. Αναμένουμε την δικονομική εξέλιξη για την αστυνομική διάσταση της συγκεκριμένης κακοήθους προσέγγισης, για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε, όχι εγώ ως δήμαρχος, αλλά το σύνολο του Δ.Σ., από τη στιγμή που θα υπάρξουν συγκεκριμένα δεδομένα στοιχεία, τα οποία θα αναδεικνύουν ποινικές και πολιτικές διαστάσεις.

 

Ντροπή!


σχόλιο του Κ. Βενετσάνου

Ντροπή, όχι στη γυναίκα!
Ντροπή σ’ αυτούς που “έπαιξαν” το θέμα σε Τύπο και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που το ανέδειξαν.
Η Ο.Π. επέλεξε να το καταγγείλει δημόσια περι- γράφοντας πως κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μονταρισμένες, γυμνές φωτογραφίες της.
«Επιτήδειοι έχουν επεξεργαστεί φωτογραφίες, έχουν πάρει το πρόσωπό της και την παρουσιάζουν γυμνή στο δια- δίκτυο “Έχουν βιάσει την προσωπική μου στιγμή, το όνομά μου, την οικογένειά μου”» (τηλεοπτικό σταθμό Star, 8.2.23).
Η ανάρτηση ήταν χορηγούμενη, όπως είπε και το συνδύασε με τον ορισμό της ως Αντιδημάρχου του Δήμου ΒΒΒ.
Έγινε αναφορά από συμβούλους της αντιπολίτευσης στα “προ ημερησίας” στο Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β. δεν είναι στις προθέσεις μου να κρίνων κανέναν.
Ούτε περιμένω όμως ν’ αποφαναθεί το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε η αντιδήμαρχος.
Ούτε με ενδιαφέρει αν οι γυμνές φωτογραφίες είναι αληθινές ή μονταρισμένες (επεξεργασμένες).
Η κάθε μία κι ο καθένας έχει δικαίωμα κατά τις επιλογές του να γδύνεται επιδεικνύοντας το σώμα του απλώς ή και σε ερωτικές περιπτύξεις κατ’ ιδίαν, χωρίς να προσβάλλει ή να προκαλεί ή να διεγείρει το κοινό, την ηθική του ή την αισθητική του, η οποία ενίοτε προσβάλλεται από αντιαισθητικέςσωματικές ή άυλες παρουσίες.
Εκείνο που μ’ εξοργίζει είναι το χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο - συνήθως ανδρών - που υποκλέπτουν ή κατασκευάζουν παρόμοιες φωτογραφίες και video, προκειμένου να εκβιάσουν ή να εκθέσουν ή να εκ- δικηθούν και να ζημιώσουν μ’ αυτές τις ποταπές και ευτελείς μεθόδους το θύμα τους.
Ντροπή! ντροπή και στην ανοχή και στην παράκαμψη και στα...γελάκια.
Προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

 

Στην εποχή του Ηφαιστου!


Καλά· το ’κανε κι ο Ήφαιστος που ήταν και θεός όταν έπιασε “στα πράσα” τη γυναίκα του, θεά Αφροδίτη, αγκαλιά στο κρεβάτι, με τον Άρη, κι αφού τους ακινητοποίησε με αόρατο μεταλλικό δίχτυ, φώναξε τους άλλους θεούς να τους διαπομπεύσει...
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη ή μήπως

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 guests και κανένα μέλος